panagiotis Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν, είχαμε μια κατ 'ιδίαν συζήτηση με τον Alchemist και λέγαμε για το Παρασκευοσάββατο που θ 'ανέβουμε Αθήνα για την Μπυροποσία να κανονίζαμε να βρεθούμε για μπασκετάκι κάπου. Σκεφτόμουν λοιπόν πως όποιος μπασκετόφιλος νοϊζάς (υπάρχει κανείς άραγε; ???) θέλει, να μας πει να κανονίζαμε να βρεθούμε κάπου όλοι μαζί για ένα μπασκετικό μονάκι... άνευ προηγουμένου (μπουαχαχαχα).... Η Μπυροποσία 8 οριστικοποιήθηκε για τις 19 Δεκεμβρίου (Παρασκευή). Όσοι πιστοί, δηλώστε συμμετοχή για εκείνο το διήμερο, να ξέρουμε τι μας γίνεται.... ;) Σας περιμένουμε... 8) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Είμαι μέσα για μπασκετάκι. Άντε να ξεμουδιάσουμε λίγο. Να κανονίσουμε τόπο και ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 ΜΕΣΑ! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Αυτά είναι, έχω φτιαχτεί από τώρα... 8) Προτείνω από τώρα Σάββατο 20/12, πρωί ή μεσημεράκι και τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε άνετα γήπεδο. Φυσικά μπορεί να γίνει και αλλού γιατί προφανώς δεν θα βολεύει ιδιαίτερα όσους μένουν από το κέντρο και πάνω, οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη αν ξέρετε κάποιο βολικό μέρος. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να δω ποιοί θα καταφέρουν να έρθουν μετά τη Μπυροποσία :D Σας προειδοποιώ πάντως ότι οι καλές αθλητικές μου μέρες έχουν περάσει, μιας και τα τελευταία 10 χρόνια ζεσταίνω καρέκλες ολημερίς :( Α, και πίνω μπύρες, πίνω μπύρες. Μερικές φορές τρωω και κάτι λίγα ;D Alchemist, είναι indoor χλύδα με παρκέ το εν λόγω μέρος; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δηλωνω μπασκετοφιλος ! με αποχη απ το αθλημα φυσικα, οπως κι εσεις, αλλιως δε θα παιζατε με νοιζαδες ,ε ? αν καταφερω να ερθω στη μπυροποσια τοτε το βλεπουμε in situ https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Αυτά είναι, έχω φτιαχτεί από τώρα... 8) Προτείνω από τώρα Σάββατο 20/12, πρωί ή μεσημεράκι και τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε άνετα γήπεδο. Πρωί Σαββάτου μετά τα πιώματα και τις κραιπάλες της Παρασκευής, να σουτάρουμε εδώ και να 'ναι το ταμπλό εκεί.... ;D ;D Τέλος πάντων, κατά 90% θα φέρω κι έναν δικό μου εγώ (μπορεί και δύο :)). Μαζευτείτε ρε σεις, ένα 3 on 3 να βγει τουλάχιστον.... ;) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέσααααααααααα!! :D :o :D Θα είμαι δε το χανω αυτο!! Ε ρε γλέντια! Alche, Jase και panagio θα είμαστε όλοι και στη Μπυροποσία έτσι; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλή διασκέδαση παιδάκια και προσοχή μην μπερδέψετε τις μπάλες... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλή διασκέδαση παιδάκια και προσοχή μην μπερδέψετε τις μπάλες... Εσύ Κώστα, δε θα μας τιμήσεις; :) Καλάααα... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση