Georgebob Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Είναι δυνατόν να αλλάξει το εύρος της φωνής με την εξασκηση? Το είχα χρόνια σαν απορία. Καλά για τη χροιά αυτή αλλάζει με τα χρόνια, (κ με το καπνισμα ;D) Επίσης κιθαρίστας είναι κ ο malmsteen, κιθαρίστας είναι κ ο Vinnie Moore. Shred και arpegios παίζουν κ οι 2. Αλλά ρε παιδιά αν κ είμαι φαν του Σουηδού σήμερα πια τον λυπάμαι.κ αυτό γιατί έχω την εντύπωση ότι ενώ μπορούσε σε όλη την καριέρα του να έχει γράψει άσματα(όχι οτι δεν το έχει κάνει) είχε επικεντρωθεί στην ταχύτητα (κ ίσως ψωνίστηκε κ λιγο). Έτσι κλείνοντας πιστεύω ότι οι λέξεις κιθαρίστας κ τραγουδιστής για να χαρακτηρίσουν με όλη τους τη σημασία έναν άνθρωπο πρέπει να περιέχουν κ τη σημασία της λέξης μουσικός κ όχι μόνο τεχνίτης η ερμηνευτής. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telis_grevas Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σου φιλε μου,Ολα τα τραγουδια ειναι δυσκολα,αλλα ταυτοχρονα και ευκολα για καποιον που ξερει να ελενχει την φωνη του.Η ερμηνεια ερχεται οταν δεν σκεφτεσε τις νοτες και απλα τραγουδας με τις δυναμικες του κομματιου.Για να γινει αυτο θα πρεπει να μαθει το κομματι (σολφεζ) τελεια μεχρι να μην το σκεφτεται.Θα μπορουσατε να δοκιμασετε το Black night (Deep Purple) & shot in the dark (Ozzy) για αρχη και γενικοτερα κομματια με παλιες παραγογες χωρις να εχουν πολλες φωνες με απλες μελωδιες χωρις να κανει η φωνη μεγαλα διαστηματα και πολλα γυρισματα keep the faith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση