Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για κομμάτια με εύκολα φωνητικά...?

Evilnye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μωρέ κ η φωνή εκπαιδεύεται, άλλο το εύρος κ η χροιά.

Κ ώρες ώρες είναι πολύ ανώτερος ένας τραγουδιστής που θα ερμηνεύσει κάτι ωραία από αυτόν που θα μου τραγουδήσει ψηλότερα κ από σοπράνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αυτο ακριβως λεω,παθαμε πλακα και αποσυντονιστηκαμε... ;)

δεν νομιζω..... ;) (κοιτα μιλαμε για ΡΟΚ τραγουδιστες & ως τετοιο τον κρινω δεν μιλαμε για τραγουδιστες αλλων  απαιτητικων και ανωτερων "τραγουδιστικα" ειδων (soul,funk,country,δημοτικα,original λαϊκα κτλ) οπου αν δεν εισαι τουλαχιστον Aretha Franklin ή Al Green τρως ξυλο... ;),φυσικα και ειναι αστειος μπροστα σε τετοια μεγεθη αλλα ποιος ροκ τραγουδιστης δεν ειναι?)

David Coverdale, Ian Gillan, Paul Rodgers, Warren Haynes, Steve Winwood, Ricky Medlocke, Gregg Allman, Sammy Hagar, Ed Kowalczyk (απο τους "Live") κι εχω και καμμια 20αρια ακομη.... θες?

Α, και ολοι οι υπολοιποι (οι συντριπτικα περισσοτεροι) ερχονται ΠΑΝΩ απο αυτον

Make me fries...

Ενταξει ολοι αυτοι που λες ...καλοι ειναι... δηλ. ΟΛΟΙ μαζι ειναι οντως ΠΑΝΑΞΙΟΙ να ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ τα παπουτσια της Ella Fitzerald και της Aretha Franklin ή να κερωνουν τη...Μερτσεντε ;D του Μακη του Χριστοδουλοπουλου ;D ;D ή να κουβαλανε τα ψωνια του Alan Jackson... ;D ;D ;D ;D..καποτε & με τη σωστη εκπαιδευση και υπομονη.. (σε καμμια 300αρια χρονια δηλ. ;D) θα μπορεσουν να τραγουδησουν και κανα κουπλεδακι απο τα τραγουδια τους στο...μπανιο ;D ;D)

χε,χε,χε τι κακος που ειμαι.. ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

χαχαχαχα, αμα φτανεις ρε κιαρατα στο dead end αρχιζεις τα... κουλα

Κι επειδη ειμαι κι εγω "βλαχος", ξεχασες Dwight Yoakam και Tim Mc Graw (καλα, και καμμια 15αρια αλλους)

Make me fries...

David Coverdale, Ian Gillan, Paul Rodgers, Warren Haynes, Steve Winwood, Ricky Medlocke, Gregg Allman, Sammy Hagar, Ed Kowalczyk (απο τους "Live") κι εχω και καμμια 20αρια ακομη.... θες?

Α, και ολοι οι υπολοιποι (οι συντριπτικα περισσοτεροι) ερχονται ΠΑΝΩ απο αυτον

Όχι ρε φίλε, δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε? :)

Το ότι υπάρχουν τόσο καλοί τραγουδιστές ακυρώνει την αξία του Stripe και τη συμβολή του στο χώρο της rock?

Τι πάει να πει ''όλοι οι υπόλοιποι έρχονται πάνω από αυτόν'' και ποιοι είναι οι ''υπόλοιποι''?

Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πάντως πως κανένας από τους ''υπόλοιπους'' δεν μπορεί να τραγουδήσει R.E.M. όπως ο Stripe.. Να ακούσω τον Ian Gillan να ερμηνεύει το imitation of life και τι στον κόσμο... ;D

Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πάντως πως κανένας από τους ''υπόλοιπους'' δεν μπορεί να τραγουδήσει R.E.M. όπως ο Stripe..

Tο θεμα δεν ειναι "ποιος μπορει" αλλα "ποιος θα 'θελε" :P

Make me fries...

'Εχω μείνει Stipe* μ' αυτά που διαβάζω.  :D

*άφωνος

Να δεις που ετσι θα τον λενε και θα το αλλαξε  ;D

Make me fries...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου