Evilnye Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Μωρέ κ η φωνή εκπαιδεύεται, άλλο το εύρος κ η χροιά. Κ ώρες ώρες είναι πολύ ανώτερος ένας τραγουδιστής που θα ερμηνεύσει κάτι ωραία από αυτόν που θα μου τραγουδήσει ψηλότερα κ από σοπράνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Αυτο ακριβως λεω,παθαμε πλακα και αποσυντονιστηκαμε... ;) δεν νομιζω..... ;) (κοιτα μιλαμε για ΡΟΚ τραγουδιστες & ως τετοιο τον κρινω δεν μιλαμε για τραγουδιστες αλλων απαιτητικων και ανωτερων "τραγουδιστικα" ειδων (soul,funk,country,δημοτικα,original λαϊκα κτλ) οπου αν δεν εισαι τουλαχιστον Aretha Franklin ή Al Green τρως ξυλο... ;),φυσικα και ειναι αστειος μπροστα σε τετοια μεγεθη αλλα ποιος ροκ τραγουδιστης δεν ειναι?) David Coverdale, Ian Gillan, Paul Rodgers, Warren Haynes, Steve Winwood, Ricky Medlocke, Gregg Allman, Sammy Hagar, Ed Kowalczyk (απο τους "Live") κι εχω και καμμια 20αρια ακομη.... θες? Α, και ολοι οι υπολοιποι (οι συντριπτικα περισσοτεροι) ερχονται ΠΑΝΩ απο αυτον Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Ενταξει ολοι αυτοι που λες ...καλοι ειναι... δηλ. ΟΛΟΙ μαζι ειναι οντως ΠΑΝΑΞΙΟΙ να ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ τα παπουτσια της Ella Fitzerald και της Aretha Franklin ή να κερωνουν τη...Μερτσεντε ;D του Μακη του Χριστοδουλοπουλου ;D ;D ή να κουβαλανε τα ψωνια του Alan Jackson... ;D ;D ;D ;D..καποτε & με τη σωστη εκπαιδευση και υπομονη.. (σε καμμια 300αρια χρονια δηλ. ;D) θα μπορεσουν να τραγουδησουν και κανα κουπλεδακι απο τα τραγουδια τους στο...μπανιο ;D ;D) χε,χε,χε τι κακος που ειμαι.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 χαχαχαχα, αμα φτανεις ρε κιαρατα στο dead end αρχιζεις τα... κουλα Κι επειδη ειμαι κι εγω "βλαχος", ξεχασες Dwight Yoakam και Tim Mc Graw (καλα, και καμμια 15αρια αλλους) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Τον Γονιδη δεν ειδα να αναφερετε..θα γινει παταγοσσ :D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 David Coverdale, Ian Gillan, Paul Rodgers, Warren Haynes, Steve Winwood, Ricky Medlocke, Gregg Allman, Sammy Hagar, Ed Kowalczyk (απο τους "Live") κι εχω και καμμια 20αρια ακομη.... θες? Α, και ολοι οι υπολοιποι (οι συντριπτικα περισσοτεροι) ερχονται ΠΑΝΩ απο αυτον Όχι ρε φίλε, δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε? :) Το ότι υπάρχουν τόσο καλοί τραγουδιστές ακυρώνει την αξία του Stripe και τη συμβολή του στο χώρο της rock? Τι πάει να πει ''όλοι οι υπόλοιποι έρχονται πάνω από αυτόν'' και ποιοι είναι οι ''υπόλοιποι''? Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πάντως πως κανένας από τους ''υπόλοιπους'' δεν μπορεί να τραγουδήσει R.E.M. όπως ο Stripe.. Να ακούσω τον Ian Gillan να ερμηνεύει το imitation of life και τι στον κόσμο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πάντως πως κανένας από τους ''υπόλοιπους'' δεν μπορεί να τραγουδήσει R.E.M. όπως ο Stripe.. Tο θεμα δεν ειναι "ποιος μπορει" αλλα "ποιος θα 'θελε" :P Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Tο θεμα δεν ειναι "ποιος μπορει" αλλα "ποιος θα 'θελε" επιτελους ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 'Εχω μείνει Stipe* μ' αυτά που διαβάζω. :D *άφωνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 'Εχω μείνει Stipe* μ' αυτά που διαβάζω. :D *άφωνος Να δεις που ετσι θα τον λενε και θα το αλλαξε ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση