Προς το περιεχόμενο

Καθυστερήσεις προιόντων Auralex

koraxprs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

εδώ και 2 μήνες έχω παραγγείλει από κατάστημα της Αθήνας (συνεργαζόμενο με το Στόλλα) ένα Auralex Great Gramma. Ήμουν μπροστά στην τηλεφωνική παραγγελία και σχεδόν άκουσα  ;D τον υπάλληλο στο κεντρικό του Στόλλα να λέει ότι ήδη θα έπρεπε να είχε φτάσει μια παραλαβή αλλά κάτι έτυχε και καθυστέρησε και το περίμεναν "αύριο-μεθαυριο". Ο μαγαζάτορας λοιπόν παρήγγειλε ένα τεμάχιο (για πάρτη μου  ;D ) και όλα καλά. Ε, ακόμα δεν έχει έρθει  >:( >:( . Εκτοτε τηλεφωνώ τακτικά στο κατάστημα (ο άνθρωπος δε βρίσκω κάποιο λόγο να με κοροϊδεύει) και ενίοτε το επισκέπτομαι κιόλας και έχω βρεθεί πάλι μπροστά σε τηλεφώνημα που κάνει για να δει τι γίνεται με την παραγγελία μου. Η απάντηση πάντα είναι κάτι σε στυλ "τα περιμένουμε από μέρα σε μέρα" και τέτοια. Η τελευταία φουρνιά όμως ήταν, απ'ότι κατάλαβα, ότι τώρα θα κάνουν την παραγγελία :o :o  >:( >:( >:(. Ρωτώ λοιπόν εαν κάποιος έχει αγοράσει κάποιο τέτοιο προϊόν (που δεν υπήρχε στοκ φυσικά) και εαν υπήρξαν προβλήματα. Τι μπορεί να φταίει για την κατάσταση αυτή και την (κατα τα φαινόμενα απαράδεκτη) στάση του αντιπροσώπου Στόλλα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λογικα αφου δεν εχει αποθεμα πουθενα, ουτε στις αποθηκες και δεν ειναι στοκ ειναι αποδεκτο ενα χρονικο περιθώριο.Απο κει και πέρα μαλλον θα παιζει ματζιροματζιρια κ θα περιμένει καμμια μεγαλη παραγγελεία να την βγάλει τσαμπα στο μεταφορικο.(λέω γω τώρα μια αρβίλα.Κ να μην ισχύει παλι αυτου του τύπου καθυστερήσεις κ δικαιολογίες ειναι τραγελαφικες τουλάχιστον, ειδικα με μια τόσο ευρειά γκαμα καταστημάτων ονλάιν ωστε να πάρεις κ γρηγορότερα κ φθηνοτερα κατι)

Αυτο το απο μερα σε μερα και γω δεν το αντέχω κ γειώνω.Θελω δικαιολογίες σωστές κ στοιχεια αλλιως υπάρχουν κι αλλου θωμανιές που κάνουν θωμανάκια.

Edit: http://www.thomann.de/gr/auralex_acoustics_greatgramma.htm

παραδοτέος,πανέτοιμος και αιμοβόρος.+ 20 το μεταφορικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου