Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 ομορφο ταξιδιαρικο! ;D μπραβισιμο! :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Thanks man...πήρες φόρα και γράφεις καλά σχόλια για όλους! Καλέ άνθρωπε Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Προς Trigga...χθές σου είπα να ακούσεις το When Love Is Far Away, John McLaughlin...και θα με θυμηθείς... Επειδή το συγκεκριμένο είναι ΠΟΛΥ επικινδυνο (μπορεί να κόψεις δια παντώς την κιθάρα), σου συνιστώ Dominic Miller (First Touch...και βλέπουμε) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Thanks man...πήρες φόρα και γράφεις καλά σχόλια για όλους! Καλέ άνθρωπε χαχαχα ειμαι καλο παιδι εχω κανει γαλλικα κ μπαλετο γραφω κ εγω κατι τετοια κοματια απλος δεν ειναι η ωρα τους ακομα! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση