raindog Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, καινούριο CD του Mccoy Tyner με Ron Carter-Jack DeJohnette και στις κιθάρες τους (κρατηθείτε!): Marc Ribot, John Scofield, Bela Fleck (banjo), Derek Trucks, Bill Frisell Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική αλλά έπονται πολλές πολλές ακροάσεις! δείτε κι εδώ http://www.allaboutjazz.com/php/article.php?id=30638 έχει και bonus DVD: The CD is accompanied by a state of the art DVD featuring songs with each special guest guitarist and bonus footage. The DVD has 3 hours of multiple-angle viewing capability Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Ωραιότατο ακούγεται. Θα το ακούσω προσεκτικά το βράδυ και μάλλον θα το προσθέσω στην επόμενη παραγγελία CD. :) :) ΥΓ. Ότι θα ακούσω το Greensleeves παιγμένο με SG ομολογώ οτι δεν το περίμενα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 ΤΝΧ raindog για το ποστ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Ακουσα σημερα ενα κομματι με Τyner και Bela Fleck απο το guitars στο εν λευκω και μου αρεσε πολυ. όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Ωχ ποιοι ειναι οι κύριοι?Τους ξέρει κανείς? ;D Εμπρόοοοοος καλάαα μου αυτάααακια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lunar Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 :o :o :o :o :o ttp://www.myspace.com/trioaynan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση