metalmike Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Bασικα τωρα ειδα το 1ο ποστ σου και εκανε μπαμ το λαθος που ειχες κανει αλλα αφου το βρηκες ολα καλα :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
P.P. King Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 λοιπον επιτελους βρηκα τι εφταιγε!!!!!!! ΚΑΝΟΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ το eq(γραφικο) παντα μετα την παραμορφωση ποτε πριν. Τωρα επιτελους εχω τον ηχο που θελω. Σας ευχαριστω ολους. Παρ'όλα αυτά πέτα τα boss... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
st_eve Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 ενα πολυ ασχημο dist της boss παντος ειναι το turbo distortion σε πορτοκαλι χρωμα.πω πω ηταν τραγικο!!! για τα υπολοιπα εχει καποια πολυ καλα και καποια αλλα μετρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Παρ'όλα αυτά πέτα τα boss... P.P. σύνελθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 ενα πολυ ασχημο dist της boss παντος ειναι το turbo distortion σε πορτοκαλι χρωμα.πω πω ηταν τραγικο!!! για τα υπολοιπα εχει καποια πολυ καλα και καποια αλλα μετρια. Καθόλου άσχημο! και στο λέει κάποιος που αντιπαθεί τα πολλά ντιστόρζια! το turbo mode είναι εξαιρετικό, ευδιάκριτο, με τονισμένες ωραιότατες μεσαίες και σούπερ για high gain σόλο που δεν χάνεται με τίποτα στη μίξη (live). Όσο για το πόσο καλά είναι τα περισσότερα boss... ξέρω πως είναι υποκειμενικό θέμα και αφορά το γούστο, επιτρέψτε μου όμως την γενίκευση: οι περισσότεροι που σνομπάρουν τα boss άρχισαν να παίζουν κιθάρα πολύ μετά που άρχισαν να εμφανίζονται τα boss στην ελλάδα - και ιδίως στην ιντερνετιακή πλέον εποχή - και τρώνε παραμύθι με διάφορα δήθεν εξωτικά και τελικά πανάκριβα πετάλια... απλώς δεν ακούνε με τα αυτιά. Δεν ισχυρίζομαι (απαραίτητα) πως είναι καλύτερα, αλλά λέω πως είναι τουλάχιστον ισάξια με διάφορα δήθεν εξωτικά: έχει κανείς αντίρηση με τα overdrive και τα distortion της boss? με τα delay? ή ακόμα και με πολλά modulation? και αν ναι, κάτω απο ποιές συνθήκες? συνήθως κρεβατοκάμαρας, google searching και πρόβας με τρανζίστορ ενισχυτές στο προβάδικο της γειτονιάς? Tα boss βρίσκονται εκεί που πρέπει ως τιμή και ποιότητα: ως ηχητικά μέσα για να παίξεις μουσική. Απο εκεί και πέρα, ο κιθαρίστας φτιάχνει τον ήχο και όχι τα πετάλια! Βαρέθηκα να ακούω κακόηχους παίχτες ΠΑΝΤΑ χαμένους στη μίξη (απο δικό τους λάθος φυσικά) με εξωτικά και πανάκριβα πετάλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 ενα πολυ ασχημο dist της boss παντος ειναι το turbo distortion σε πορτοκαλι χρωμα.πω πω ηταν τραγικο!!! για τα υπολοιπα εχει καποια πολυ καλα και καποια αλλα μετρια. Κάθε εφέ έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και θέλουν και αυτά ψάξιμο και πειραματισμό. Γι'αυτό το λόγο ενα πετάλι που στο δικό σου rig είναι θεϊκό, σε κάποιου άλλου μπορεί να είναι σκέτη παραφωνία. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 @frunobulax τα λες πολυ καλα φιλε για τα boss! προσωπικα μετα απο 2χρονια απουσιας απο τα boss (που τα ειχα σουταρει ) αρχισα να τα ξαναχρησιμοποιω κ να ανακαλυπτω ποσο καλα πεταλια ειναι! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
P.P. King Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 P.P. σύνελθε. Πάλι μου την λέτε? Την άποψή μου λέω, που έχει και λόγο ύπαρξης και αξία λόγω μιας Α πείρας. Νομίζω οτι μπορούμε να βοηθήσουμε τους μικρότερους να αποφύγουν τα λάθη που κάναμε όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι σε επιλογές gear όταν ήμασταν στην ηλικία τους. Όποιος θέλει με λαμβάνει υπ'όψιν, όποιος δεν θέλει μπορεί να προσπεράσει το post μου. Θα παρακαλούσα τους modulators κ.τ.λ. να είναι πιο ελαστικοί και πιο χαλαροί, γιατί μόνο έτσι αυτό το forum θα συνεχίσει να είναι ευχάριστο και δημιουργικό. Είναι αναγκαίο να υπάρχουν όλες οι απόψεις. Ακόμα και οι αιρετικές. Αυτό είναι και δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Τα - και οι επεμβάσεις με το παραμικρό, δεν είναι και τόσο δημοκρατικές κατά την άποψη μου. Sorry φίλε harilatron που τα λέω αυτά σε post και όχι σε μήνυμα, αλλά εσύ διάλεξες αυτό τον τρόπο με το post σου. Πάντως η άποψή μου για αρκετά boss (όχι όλα) παραμένει η ίδια. Εγώ φταίω που μου κόβουν το χαμόγελο κάθε φορά που τα ακούω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 P P King ο τροπος με τον οποιο απαντας αλλα κ γενικα γραφεις στο forum δεν ειναι κ ο πιο καλος! τι θελω να πω: οτι γενικα τα σχολια σου κρυβουν μια ειρωνια κ δειχνεις μια ανωτεροτιτα του τυπου "εγω ξερω εσεις οχι" οποτε χαλαρωσε λιγο κ ολοι μετα θα αγαπηθουμε θα τρεχουμε στα λιβαδια για χιππικο ερωτα! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
P.P. King Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 P P King ο τροπος με τον οποιο απαντας αλλα κ γενικα γραφεις στο forum δεν ειναι κ ο πιο καλος! τι θελω να πω: οτι γενικα τα σχολια σου κρυβουν μια ειρωνια κ δειχνεις μια ανωτεροτιτα του τυπου "εγω ξερω εσεις οχι" οποτε χαλαρωσε λιγο κ ολοι μετα θα αγαπηθουμε θα τρεχουμε στα λιβαδια για χιππικο ερωτα! ;D Αγαπητέ φίλε Robert. Η διαφωνία μου αφορούσε τον harilatron και ολη τη λογική των - και +. Όπως βλέπω όμως, με παρακολουθείς (πλάκα κάνω!). Δεν έχω πει ποτέ "εγω ξερω εσεις οχι". Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα. Απλώς δίνω έναν πιο ανάλαφρο τόνο στα post μου. Φυσικά στον γραπτό λόγο είναι εύκολο να παρεξηγηθεί το ύφος κάποιου. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να προσβάλω κάποιον. Γι'αυτό λοιπόν σας προτείνω να πάρετε κι εσείς (όπως λες κι εσύ) χαλαρά το θέμα και μετα να αγαπηθουμε και να τρεχουμε στα λιβαδια για χιππικο ερωτα. Στο κάτω κάτω δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Αυτά τα κάνουν οι κιθαρίστες... (πλάκα κι αυτό!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση