Προς το περιεχόμενο

Να δωσω τον hotrod deluxe για κατι αλλο??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ειπα οτι δεν μου κανει ο hotrod deluxe απλα ειπα οτι αφου εχω καποια χρηματα στην ακρη να βρω κατι ακομα καλυτερο και στην τελικη ιστορικο οπως ενας deluxe reverb...ο hotrod εχει καλα καθαρα αλλα ο deluxe reverb μπορει να εχει ακομα  καλυτερα...

Eιχα και τους δυο. (και εξακολουθω να εχω τον HRD). Τον DR, παροτι καλος ενισχυτης (και πολυ ομορφος  ;D ;D ;D ;D), τον εδωσα για ενα συγκεκριμενο λογο: παροτι ειχε εξαιρετικα καθαρα ειχε και εναν δικο του εντονο χαρακτηρα (οφειλομενο στις 6v6) που τον κρατουσε οτι πεταλι και να του εβαζες μπροστα, και ο οποιος δεν μου αρεσε συγκριτικα με αυτον του HRD.

Οπως σου ειπαν και παραπανω, δεν ειναι θεμα καλυτερου, απλα διαφορετικου. Σκεψου οτι ειναι καλυτερο να εχεις κατι χωρις τονους mojo αλλα να σε ικανοποιει ηχητικα, παρα να εισαι μοjατος  ::) ::) και να μην σου αρεσει ο ηχος.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου