ignantios Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 μια ερωτηση θα ηθελα να κανω....εκει που επαιζα με το εργαλειο....το volume-wah,δεν καθεται πια στο τερμα off δλδ στο minimum απο μονο του αλλα ξαναγυριζει λιγο πιο πανω....ανοιξα το μαραφετι και ειδα μια αλενοβιδα η οποια υποτιθεται οτι ειναι για να σκληραινει την επαναφορα....την εσφιξα οσο επαιρνε αλλα παλι δεν καθεται στο τερμα κατω....ξερε κανεις τι μπορει να φταιει? μηπως ειναι κατι αλλο που σφιγγει αυτο το μηχανισμο που συγκρατει το volume τερμα κατω ή πανω αναλογα? RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
muddygiorgos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα! οσο και να σφιξεις εκεινο το αλεν δεν φτιαχνεται.. οποιος ξερει θα βοηθησει... 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 δεν ξερω ρε φιλε ετσι ξαφνικα εγινε...εκει που εκανες τερμα κατω το πεταλι και χαμηλωνε εντελως ο ηχος τωρα το κανεις και επανερχεται λιγο παραπανω στα καλα καθουμενα....και φυσικα ακουγεται πολυ χαμηλα αλλα οχι τελειως mute????????/και την εσφιξα τερμα την βιδα αλλα μπα.....φοβαμαι μηπως τα εφαγε τα ψωμια της η βιδα ή εκανε μικρο βαθουλωμα εκει που σφιγγει στο μεταλλο ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Trelos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά, αυτο το πρόβλημα με τα ενσωματωμένα πετάλια ήχου στις πεταλιέρες είναι γενικευμένο.. Δεν αποτελεί κάποιο πρόβλημα μόνο της Vox. Ακόμα και η AX1500G μου εχει τέτοιο πρόβλημα, που όσο και αν σφίξεις την βίδα δεν σταματάει στο τέρμα. Η λύση : καινούργια βίδα. Εγω βρ'ηκα για την ΑΧ1500 στο θωμά. Τωρα, για βοξ δεν ξέρω.... www.myspace.com/noughtsandcrossesgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 πρεπει να ανοιξεις την πεταλιερα και να σφιξεις δυο βιδες. να ενας οδηγος με φωτογραφιες.. (για την LE) http://tonelable.com/takeapart.html YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 πρεπει να ανοιξεις την πεταλιερα και να σφιξεις δυο βιδες. να ενας οδηγος με φωτογραφιες.. (για την LE) http://tonelable.com/takeapart.html εισαι ωραιος και μετρας problem solved.....εγω ο λακαμας εσφιξα.....την μεγαλη αλενοβιδα...στο κεντρο.... ;D να εισαι καλα ALTER.....ευχαριστω πολυ!!!!! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
muddygiorgos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 alter εισαι θεος...1000 thanks και απο εμενα... :D 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 παρακαλω παιδια.. και γω στο noiz την ειχα βρει τη σελιδα νομιζω YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση