lakis1975 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Τη συναυλια την εχω σε mp3 (δεν θυμαμαι που το βρηκα) αμα θελετε. Ειμαι και στο emule. τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexander Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Επειδή έχω φίλο που δούλευε στο stage, έχω να προσθέσω αυτό στην συζήτηση.... Όλες οι μπάντες που στήνουν τους τοιχους με τις καμπίνες δεν τα χρησιμοποιούν. καλωδιώνουν μόνο ένα ή 2 full stack. Οι SABBATH καλωδιώσαν και παίξαν με όλα όσα είδατε πάνω στο stage!!! Μιλάμε για 12 καμπίνες κιθάρας LANEY και 8 καμπίνες μπάσσου AMPEG. Οι ανθρωποι δεν είναι τυχαίοι! Ψαχνουν και χτίζουν αυτό τον ήχο πάνω από 35 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_r_17 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 1 tha po wastefall:ououououou black label society:best velvet revolver:mmmmm BLACK SABBATH:MAMISANE ksero oti opoios itan ekei perase teleia ego prosopika xalastika stoys velvet kata ta alla itan ke gamo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 παντως ooi Black label ειχαν,για εμενα ,τον χειροτερο ηχο απο ολο το φεστιβαλ....Στους Velvet δεν με ενοχλησε τοσο ρε παιδια....Μπορει γιατι η μουσικη τους δεν εχει και τις τρελες απαιτησεις...παντως ενταξει,μην επαναλαμβανομαι και εγω,αλλα οι Sabbath ητσν ενα ονοιρο που ακομα δεν θελω να ξυπνησω....Οτι βρεθει απο οπτικοακουστικο υλικο εννοιτε οτι το θελω και εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση