mamonu Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχως η motherboard-σκυλι (ΑSUS p5W deluxe) που ειχα εδω και 2 χρονια αρχισε να αργοπεθαινει (αφου μου εκαψε μνημες 2 φορες τωρα δεν αναγνωριζεται η μια απο τις δυο καρτες γραφικων. ) Οποτε ρωταω εγω οποιο χριστιανο μπορει να βοηθησει...... Πια απο τις καινουργιες ASUS mobos προτεινετε για χρηση μουσικου PC (κατα προτιμηση που χρησιμοποιειτε και ειναι σταθερη) ? που να εχει.. α) FW controller ΤΙ β) τουλαχιστον 6 USB ports.... αυτη τη στιγμη σκεφτομαι την ASUS P5Q3 αλλα δεν εχει ΤΙ FW controller chipset. (εχει LSI LSI L-FW3227) "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AIF Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 πρέπει να είναι οπωσδήποτε asus? Θα σου πρότεινα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526711 (για 775) ΤΙ firewire, παθητική ψύξη σε northbridge - southbridge , energy saver και turboboost με ένα click (gigabyte software) και ένα σωρό usb Κάπου στα 120 παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Είσαι σίγουρος ότι φταίει η μητρική σου; Υπάρχει περίπτωση να αργοπεθαίνει το τροφοδοτικό σου. Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FenderStrat Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Και εμένα πρόβλημα τροφοδοτικού μου "μυρίζει"... Superstarz band! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Και εμένα πρόβλημα τροφοδοτικού μου "μυρίζει"... συμφωνώ. είχα το ίδιο πρόβλημα, ASUS motherboard, 2 καμένες μνήμες, 1 καμένος σκληρός, άλλαξα τροφοδοτικό και ησυχάσαμε. και μιλάω για προπολεμικό μοντέλο της asus που ζει ακόμα... ρίξε μερικά watt παραπάνω https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannhs23 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 me mia lexh pare thn p5e tis asus tha me thimhteis.me quand panw kai mnhmes 1066 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση