haryy Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 To απλό και δύσκολο που λέει και ο λαός.. (και) Από αυτούς ξεκίνησαν όλα τα electronic ιδιώματα.. Απολαύστε. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 Ηλεκτρίλα στο μεγαλείο της. Στο ίδιο ύφος και πιο ογκώδες,το Tour de France 2003...Aπογειωτικό... [flash=200,200] Radioactivity [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=kXD6Gtinvbc&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 To απλό και δύσκολο που λέει και ο λαός.. (και) Από αυτούς ξεκίνησαν όλα τα electronic ιδιώματα.. Απολαύστε. Πςςςςςς τι μου θυμισες τωρα, χρονια παιδικα. Παρ ολο που δεν ακουω ηλεκτρονικη μουσικη ηταν απο τα ΠΟΛΥ αγαπημενα μου Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 To απλό και δύσκολο που λέει και ο λαός.. (και) Από αυτούς ξεκίνησαν όλα τα electronic ιδιώματα.. Από αυτούς και από τους Tangerine Dream..Από κοντά και ο Klaus Schulze. ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Οσο υπαρχουν ατομα που ακουνε (και ειναι ανοιχτοι σε) τετοιες μουσικες, νομιζω υπαρχει ελπιδα... Electronica και ξερο ψωμι... Απλοτητα αλλα και ομορφια και περιπλοκοτητα μεσα στην (ισως φαινομενικη τελικα) απλοτητα. Μπραβο ρε haryy, μου εφτιαξες πραγματικα το απογευμα... Εχω δει ξανα το λαιβ του Radioactivity, δεν απιστευτο το πως περνανε τοσα πολλα μηνυματα με 9 μονο λεξεις? "Radioactivity...is in the air for you and me..." τελικα χρειαζεται θαρρος για να μπορεις να εισαι απλος........ -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 εγω ειμαι φαν του Kraftwerk 1 γενικα οτι κ να πουμε κ για αυτους αλλα κ γαι τους tangerine dream ειναι πολυ λιγο! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση