Guru Nikolas Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Άντε καλά... Craft... ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά νομίζω ότι πρέπει να αποκλείσουμε την Craft επειδή είναι στη Μεσογείων όπου γίνονται πολλά τελευταία. Ίσως είναι καλή ιδέα να μη γίνει γενικά στο κέντρο για τον ίδιο λόγο. Τι λέτε; Πάμε κάπου πιο απόμερα να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Αρα Beer Academy στη Στουρνάρη ; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Πλάκα πλάκα πρέπει να έχει γίνει κάρβουνο όπως το ΠΛΑΙΣΙΟ και τα υπόλοιπα μαγαζιά στη Στουρνάρη :P Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Συνυπολογιζομένου του γεγονότος ότι απέμειναν 4 μέρες, οι προτάσεις και αποφάσεις πρέπει να είναι άμεσες. Που είστε εσείς όλοι που όλο γυρνάτε και μαγαζί δεν αφήνετε; Πριν λίγες μέρες, μετά την πρόβα, κατάφερα και δραπέτευσα για μία μπύρα (or more) στο Zoo στην Αγ. Παρασκευή. Καλούτσικη ατμόσφαιρα, ο χώρος δεν είναι για πάρα πολλά αλλά υποθέτω μακριά για πολλούς. Δεν είναι ιδανικά αλλά μια πρόταση για μαγιά είναι........ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 (I'm in London, no Greek keyboard, sorry :-[) Beer Academy: Leoforos Pendelis, Brillisia Odos Agiou Ioannou, Ag. Paraskevi. Take a pick. Both are a bicycle ride from my home! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Ψηφιζω Αγ. Παρ. φυσικα (ενεκα γειτονας). Και για οσους θεσουν θεμα τυπου "μα το ειχαμε ξανακανει εκει" εχω να πω οτι α) ετσι δημιουργουνται οι μεγαλες παραδοσεις αιωνων. Με θρησκευτικη υπομονη και επιμονη στα ιδια β) ειχε την μεγαλυτερη κοσμοσυρροη απο τις λοιπες συναξεις, πραγμα που δειχνει οτι ο κοσμος ξερει και εκτιμα το καλο το μερος :) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, δεν θα πάτε ξανά εκεί που είχατε πάει και την προηγούμενη φορά και δεν ήμουνα κι εγώ που το πατρικό μου είναι 10 λεπτά με τα πόδια γιατί ήμουν εκτός Ελλάδας και πήγε πολύς κόσμος και μου σπάσανε τα νεύρα γιατί είναι ωραίο μαγαζί και είχε τζέρτζελο γιατί μαζευτήκατε πολλές και πάλι δεν θα'μαι εκεί και τι πράγματα είναι αυτά γκνια γκνια γκνια... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Το μπιρ ακαντεμι δεν ειναι αυτό σχετικά κοντά στις καγκουροκαφετέριες στην πλατεία? Αν ναι, είναι ψιλοαπαράδεκτο. Κακή μουσική και πολύ φασαρία. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 BEER ACADEMY ΨΥΡΡΗ ΣΑΡΡΗ 18 & ΣΑΧΤΟΥΡΗ Τηλ. 210-3228038 - 693-2641084 Δεν εχουμε ξαναπαει , ειναι κοντα σε σταθμο και ....δεν καις τα μαγαζια που διασκεδαζεις ;) ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση