Vrass Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Θα τις βάλετε να κάτσουν όλες μαζί? Μπορεί να καταστρώσουνε σχεδιο κατα των μπυροποσιων, προσέχτε. Πολλές γυναίκες ζηλεύουνε τις μπύρες, το ξέρω από πρώτο χέρι. Είχα μια γκόμενα που μου έκανε και σκηνή μια φορά. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 -Ποια είναι αυτή η ξανθιά που σου 'χει πάρει τα μυαλά; -Ε, όχι και ξανθιά, ρε μωρό μου, guinness ήτανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγώ μέσα, παίδες, απεφάνθην, παίρνω τον mr Vintager κι ερχόμαστε... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Τα "ειμαι μεσα" κλπ δε μετρανε. Μήνυμα στον οργανωτή τώρα, γιατι υποσχεθηκα οτι αυριο παρασκευη απόγευμα (μεχρι τις 6 μμ περιπου) θα περασω να πω πόσοι θα ειμαστε τελικά! Κουφαλίτσα Νικολάκη, σου 'χω και δωράκια, άντε σου' φεξε. :D :D εχω κι εγω κάτι... και σένα σου' φεξε ... στην κυριολεξία ! ;) https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Η χριστουγεννιάτικη λίστα της ντροπής: 1) NicolasAth72 2) NicolasAth72 guest 3) panagiotis 4) panagiotis guest 5) dkall (σταθερή αξία) 6) wrtsxxx ????? 7) Nikolas 8- evris 9) evris guest 10) Vrass (σταθερότατη αξία) 11) audiokostas 12) audiokostas guest 1 13) audiokostas guest 2 14) kwstas79 15) kwstas79 guest 16) kultura 17) Vintager 18) Jasemeister Φίλτατε NicolasAth72 πες στα παιδιά του Silly Wizards ότι θα είμαστε 20. Οι αναποφάσιστοι να σπεύσουν. Ξεκινάω γιόγκα για προετοιμασία, Vrass να γυμνάσεις το χέρι σου για το pint-lifting με τις Guinness θα είναι πολλές ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Η χριστουγεννιάτικη λίστα της ντροπής: 5) dkall (σταθερή αξία) + 1 guest ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 συγνώμη, αυτές τις μέρες τρέχω σαν τρελός, τώρα έιδα ότι με ψάχνει ο τσερεμόνης... μην κρατήσεις θέση για μένα, αν τα καταφέρω θα περάσω να πω ένα "γεια μας!" στο όρθιο... :'( :-[ θα το προσπαθίσω πάντως έστω κ αυτό...μπυροποσία στη γειτονιά μου και να μαι απών :( :( :( φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 οκ πάλι ίδιες μένουν οι θέσεις :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 συγνώμη, αυτές τις μέρες τρέχω σαν τρελός, τώρα έιδα ότι με ψάχνει ο τσερεμόνης... μην κρατήσεις θέση για μένα, αν τα καταφέρω θα περάσω να πω ένα "γεια μας!" στο όρθιο... :'( :-[ θα το προσπαθίσω πάντως έστω κ αυτό...μπυροποσία στη γειτονιά μου και να μαι απών :( :( :( Κρίμα, ρε παληκάρι... Πέρνα, να μας πεις ένα γεια, τουλάχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Update: 1) NicolasAth72 2) NicolasAth72 guest 3) panagiotis 4) panagiotis guest 5) dkall (σταθερή αξία) 6) bouzoukleri 7) Nikolas 8- evris 9) evris guest 10) Vrass (σταθερότατη αξία) 11) audiokostas 12) audiokostas guest 1 13) audiokostas guest 2 14) kwstas79 15) kwstas79 guest 16) kultura 17) Vintager 18) boukas 19) boukas guest 20) dkall guest 21) Jasemeister NicolasAth72 μπορείς να τους πεις για 23 άτομα; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση