kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 kwstas79 που είσαι πουλάκι μου θα μας έρθεις και συ;;; Κατά 90% θα έρθω διπλός. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Αρα κατα 90% δε θα με σταματησει η τροχαία. ;D ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Χμμμ... Η παρέα ειναι μόνο μουσικοί και μόνο άντρες, ή θα φέρετε και γυναίκες/γκόμενες/κυρίες/κλπ; Να πω στη γυναίκα μου να έρθει, ή θα φρικάρει; :o Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Πες της να έρθει, να δει πως είναι τα χειρότερα. Μετά θα αλλάξει άποψη για την ζωή, θα εκτιμάει τα πάντα περισσότερο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Πες της να έρθει, να δει πως είναι τα χειρότερα. Μετά θα αλλάξει άποψη για την ζωή, θα εκτιμάει τα πάντα περισσότερο. Η θα με χωρίσει δια παντώς! Στο κάτω κάτω δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιός είσαι...! :P (οκ, θα τησ πω να έρθει, αλλα σοβαρά, μην είναι το μοναδικό θυληκό σε 20 νοιζάδες, έτσι;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 αλλα σοβαρά, μην είναι το μοναδικό θυληκό σε 20 νοιζάδες, έτσι; Αφού μάλλον (more or less) θα είναι................ Τα θες κι εσύ μου φαίνεται. Με το ποδήλατο κι οι δύο ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό του Κώστα "κατα 90% θα είμαι διπλός", με μπέρδεψε... Ντάξει... δε θα έρθει. Και με τόσο σκατά καιρό, με το τουτού θα έρθω όχι το ποδήλατο... Είπαμε... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 πες της να ερθει να κανει παρεα στη δικια μου.... και στου κωστή ... https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Κουφαλίτσα Νικολάκη, σου 'χω και δωράκια, άντε σου' φεξε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 πες της να ερθει να κανει παρεα στη δικια μου.... και στου κωστή ... ... και της δικιας μου My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση