trigga Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 ενδιαφέρον θα χει ενα κεμπάπ στο δασοχώρι ή κάπου εκτος κέντρου που ειναι και πιο γευστικά και πιο χορταστικά. +1 για κοψιδιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2008 Είχα κόψει τον άλλο που έψαχνε Κύπριους. Τώρα (έστω και αργά) κόβω και τούτον που ψάχνει για Λαρισαίους. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Να γιορτασουμε παιδες την Ανεξαρτησια του θεματος με μια ωραια μπυροποσια στην Λαρσα?? Εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη μεν αλλα για ιστορικα γεγονοτα μπορω να κατεβω! ;) http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 μεσα και με τζαζμαρισμα ή κοψιδοκατάστα. Διαλιέχτε, εγω την μπυρα ξεροσφύρι ή με στραγάλια τυριάρικα δεν την παλέω.(εδω που τα λέμε δεν ειμαι της μπύρας κ του ποτου.Κρασάτος κ τζιπουράτος ειμαι αλλα χαλάλι σας μπρε) Ψηφίζω καλο αχνιστο κρεας.Και ο σκεμπεδοπατσας δε με χαλαει.Αντε να μαθετε να τρώτε κ λίγο εσεις οι νεοι με τα goodys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggsaxman Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Ημουνα στη Λαρισα (και επαιζα στα εγκαινια ενος εμπ.κεντρου-Gaia νομιζω)πριν κανενα 1,5 μηνα...Κριμα να μην παιζει τοτε η μπυροτσιπουροκοψιδοχλιδη!! :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george kar Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 +1 Τρικαλινός μέσα για κοψιδοκατάσταση...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Ωπα μαζεύει ρε το τυρί.Αντε ρε ψηθείτε κ αρχιστε καμμια ημερομηνια να το φαμε το κοψίδι. Σαξμαν γιατι δεν στελνεις τπτ να ακουσουμε και εμεις οι κανιμοθριοι τπτ?Αχ αχ αχ κι αλλος ήταν εδω και δεν εγινε φαση γιατι δουλευει στο εμπορικο κ δεν προλαβε. Υ.Γ.Οταν ερχοσαστε στην τυροκαφτερή με μπολικες διαθέσεις ρίχτε το μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
billytsak Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια! Γιατι αυτο το θεμα που κλειδωσε ο κ. Eyeprotocol ξανανοιξε? Ψηφιζω υπερ της επανακλειδωσης του Και για να μην νομιζετε οτι δεν ειμαι αντικειμενικος με τις αναγκες σας, στειλτε μου πμ για να κανονισουμε για μπυροποσια, εξ αλλου και εγω απο την Λαρισα ειμαι. ;) Αλλα σας παρακαλω, το θεμα πρεπει να κλειδωθει καθ οτι ειναι ασχετο με το περιεχομενο του forum Φιλικα, Βασιλης we live in a beautiful world, yeah we do Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Ανακοινωσαν τπτ για τσαμπα modulators και δεν το είδα ρε γμτ??????? Καλως μας ήρθες νομιμε και απαραβατε μπίλι στο τσακ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
billytsak Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Καλως σε βρηκα φιλε τριγκα, καλη σου συνεχεια στο forum! ;) we live in a beautiful world, yeah we do Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση