Guru Nikolas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 OP Guru Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Μαραθώνιε: άμα σε πιάσω... Θα σε δώσω στη γυναίκα μου για μάθημα... (στο σκούπισμα...) ;D ;D ;D Η αλήθεια είναι ότι η Κυρία μου (Κ κεφαλαίο, έτσι;) λάμπει! :) Νικόλα ΕΥΓΕ!!!!!!!!! Υπέροχη στιγμή! Θενξ... Το ξέρεις ότι το μέρεος αυτό είναι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Είχαμε κάνει μια συναυλία εκεί το 2004... ;) Εσύ τότε ήσουν εκτός, εεεε; Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια... :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Το ξέρεις ότι το μέρεος αυτό είναι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Είχαμε κάνει μια συναυλία εκεί το 2004... ;) Εσύ τότε ήσουν εκτός, εεεε; ΑΑΑΑΑΑΑΑ, για αυτό κάτι μου θύμιζε η Αίθουσα (λόγου και τέχνης)!!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω ότι μόνο πιάνο πρέπει να παίζεις εσύ. Με ουρά εννοώ. Μου θυμίζεις τον Schroeder από το Peanuts (Snoopy). Εχεις την ίδια σχέση μεγέθους με το πιάνο. ;D και...το παίζεις στα δάχτυλα σου! Πολύ καλοί αμφότεροι. ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 OP Guru Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 χαχαχα! Επίσης καλο... ;) Χαίρομαι που σας αρέσει... Είναι κρίμα που: 1. Στην Αγγλία, 4 χρόνια, είμασταν χωρίς πιάνο! :( 2. Η σύζυγος είναι αρχιτεκτονας στο επάγγελμα, και το έχει αφήσει το πιάνο λιγουλάκι (αν και τώρα που γυρίσαμε, το ξαναέπιασε, εγώ λόγο το digital keyboard, δεν το πολυάφησα ποτε...) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση