playloud Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Τώρα αυτό για τον Gene τι ήταν, υπαινιγμός ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είχε τεράστια εμπορική επιτυχία; Να βάλω τώρα το κανέι μου να σε φάει; Oχι, απλα με τετοια επαιζε αποκλειστικα ο Gene τα πρωτα χρονια των mighty KISS Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Το ξέρω, αλλά επειδή σε έχω κόψει για κανιμόθριο, νόμιζα ότι πήγες να μου την φέρεις. Αλλά τελικά έστειλα άλλον και μου την έφερε (χαχα- αστείον). LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 κανιμοτετοια εγω δεν ξερω. Αμα θες ελα να μετρηθουμε στα ισα :) Ειμαι μεγας φαν των παλιων KISS Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Σ' αυτό το βίντεο κάθεστε και κοιτάτε μπάσα;;; Καλά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Τέστ ορασεως ήταν βρε κουτούτσικο! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Χωρις πλακα, μαζι με τα βιντεο του David Lee Roth απ τους καλλιτερους ΚΩΛΟΥΣ που εχουν περασει απο βιντεο Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 @ playloud http://uk.youtube.com/watch?v=d8PPn66eb7k&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Σωστος ο odis... This is what I'm talking about Εκτιμηστε το.... (αν θελετε για κατευθειαν πηγαινετε στο 2:00) Κομματαρα, κιθαρισταρας (Jason Becker) και..... κομματαρες http://www.youtube.com/watch?v=jyrOTafTuMU Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 playloud σταμάτα θα φάμε ban.....:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Πολύ κολάρα η Logo λέμε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση