wargasm Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Και να τον ειχε τον λογοθετη να πω οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 7ος στη δεξιά στήλη. Θα πεις οκ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Ταραντανταν! http://www.logothetismusic.gr/pages/product.asp?prID=1241 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Σε κοβω να παιρνεις καμια telecaster ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 +1000 για Mayones... και τσεκαρε μηπως βρεις και καμια second hand... Caparison...... Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Μπορεις να βρεις ευκολα μεταχειρισμένη USA Jackson Soloist με 1000 ευρω. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Παρόλο που το έχουν πει και άλλοι μέχρι στιγμής θα το πω κι εγώ. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει καλύτερη μεταλλοκιθάρα ως τα 1000€ από τη schecter. Τράβα δοκίμασε hellraiser και την 7χορδη έκδοση μαζί και τα ξαναλέμε!!! Άνετα τα βάζουν και με κιθάρες διπλάσιας αξίας. Αν ψαχτείς με μεταχειρισμένες, τότε η Caparison δεν ξέρω αν θα τη βρεις στα 1000, καθώς έχει όνομα, το οποίο και διατηρεί την αξία της. Αν βρεις, όρμα. Το ίδιο ισχύει και για την jackson USA "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Eγω φιλε παιζω Μetαλ, με ηχο Jon Schaffer (iced earth) και την υγεια μου την βρηκα με αυτην http://www.thomann.de/gr/gibson_lp_studio_aw.htm schecter δεν εχω δοκιμασει και δεν εχω αποψη. MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkaravolas Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 ESP LTD EC1000 την έχω ένα χρόνο και είμαι τρελαμένος κανονικότατα! την έχει και το playback και το thomann αλλά και εδώ στην αθήνα αν κάνεις μια βόλτα παίζει να τη βρεις. ψάξε και στο φορουμ με το όνομα της κιθάρας που γράφω στην αρχή, είχα κάνει τότε θέμα για την κιθάρα και επίσης στα κλιπς όπου έχω ανεβάσει ένα κλιπ. Επίσης, άκου το κομμάτι στο myspace μου, που είναι η κιθάρα γραμμένη με έναν Randall RG75. ;) ;) :) http://www.prejudicereborn.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Madara Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 ESP LTD EC1000 την έχω ένα χρόνο και είμαι τρελαμένος κανονικότατα! την έχει και το playback και το thomann αλλά και εδώ στην αθήνα αν κάνεις μια βόλτα παίζει να τη βρεις. ψάξε και στο φορουμ με το όνομα της κιθάρας που γράφω στην αρχή, είχα κάνει τότε θέμα για την κιθάρα και επίσης στα κλιπς όπου έχω ανεβάσει ένα κλιπ. Επίσης, άκου το κομμάτι στο myspace μου, που είναι η κιθάρα γραμμένη με έναν Randall RG75. ;) ;) :) Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!! το λάτρεψα το κομμάτι!!! άψογο!!! η EC1000 τα σπάει, αν και έχει λίγο πιο "βαθύ" ήχο από αυτό που πιθανότατα ψάχνει ο φίλος μας (όχι πως δεν κάνει για τη δουλειά, θεός φυλάξοι ;D) αλλά νομίζω πως μία άλλη κιθάρα θα του ερχόταν και πιο φτηνά και ίσως να ήταν και πιο ταιριαστή... Gibson Les Paul Goth: Dream guitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση