nickgeo Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 είμαι σε φάση αγοράς μεταξύ της squier classic vibe 60's και της fender classic player 60's. τα οικονομικά μου δείχνουν την πρώτη αλλά δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα. μήπως την έχει αγοράσει ή παίξει κανείς για να μου δώσει τα φώτα του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Θα στο θεσω αλλοιως... ;D Δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν οποιαδηποτε classic vibe ηταν η βασικη μου κιθαρα. Ειναι εξωφρενικα καλες για την τιμη τους ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ (δεν χρειαζονται καμμια μετατροπη) επαιξα αυτη στο σπιτι ενος φιλου στη Γερμανια και δεν ειχα προσεξει το...logo...νομιζα οτι επαιζα με καποια πολυ καλη Fender. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickgeo Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 ακριβώς αυτή θέλω. καλύφθηκα πλήρως. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση