Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 υπαρχουν "καμενοι" να ενωσουμε τις δυναμεις μας? ;D ελατε να μαζευτουμε μια που τον Mαρτιο λογικα θα δουμε στο Ελλαδισταν AMON DUUL II ;) εγω προσκιναω Ash Ra Temple Can Faust NEU! Cosmic Jockers Cluster Amon Duul II κ ενα δωρακι απο μενα! Neu! - Negativland A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 CAN - Vitamin C απο τον ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ δισκο Εge Bamyasi. Τραγουδαει ο Damo Suzuki. http://www.youtube.com/watch?v=m6XEB9Aj9KA Sweet Smoke - Silly Sally Faust! Αν τα γερμανικά σας είναι καλά θα πιάσετε κι ένα δύο πραγματακια απ'οσα λέγονται... It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 ναι ναι ναι θα ενωθουμε. Που και ποτε ? Περιμενω απαντηση. -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 ναι ναι ναι -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Ακουστε το Vitamin C και απο τον δισκο που ακουγονται πιο καλα τα ντραμς... Παντως ελεγα να ανεβασω αυτο το βιντεο του φιλτατου mutawan χθες το βραδυ!!! τελικα ανεβασα το brave captain των firehose, και μαλλον σε ελαφρως λαθος σημειο του φορουμ.... -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RainParade Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Brainticket - Cottonwood Hill η δισκαρα του kraut κατ εμε...check out You look like you haven't seen a ghost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Ωραιο αυτο που ειπες ρε φιλε RainParade αλλα μηπως μπορεις να μας πεις και που μπορουμε να βρουμε τον εν λογω δισκο, γιατι εγω σε καποια φαση που τον εψαχνα (καλα οχι οτι ξερω και ολες τις... κατακομβες! :-), δεν τον βρηκα... αλλα λογικα... ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ! -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RainParade Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχως δεν τον εχω σε βινυλιο..τον εχω κατεβάσει.. Και ενω και εγω γυρναω στις κατακόμβες αυτό δεν το έχω βρει.. You look like you haven't seen a ghost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 καλα ολοι προτινατε δισκους κ μπανταρες αλλα ρε σ matawan οι sweet smoke δεν ειναι Kraut! παντως κ αυτοι τα σπανε! ιδικα το Live XAMOS A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Οι γερμανοί είναι φίλοι μας. Γερμανίλα ρε, όχι φλωριές. KRAUT RAWKS. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση