Προς το περιεχόμενο

Ηχος Κιθαρας


Mikko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους...παιζω κιθαρα εδω και καιρο αλλα κοιτουσα πως θα αναπτυχω..τωρα θελω να δω και λιγο τον ηχο μου..Εχω εναν line6 Flextone3 και μια boss gt 8...Απο κιθαρες εχω μια Gibson sg,Esp ltd mh-400,Epiphone Les pau με EMG..παιζω κυρως Ροκ αλλα με ειχα ο οποιο περιεχει πολλα drive και gain...καποια συμβουλη..οτι νομιζετε οτι πρεπει να κανω για να ξεφυγω λιγο απο αυτη την ηλεκτρονικουρα αλλα να εχω και τα drive που θελω... :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα τα πραγματα..

 

 

1.ΠΕΤΑΣ στα σκουπιδια τον ΕΝΙΣΧΥΤΗ σου και αγοραζεις εναν απο τους ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΜΠΑΤΟΥΣ ενισχυτες που πλεον υπαρχουν σε ΠΟΛΥ λογικες τιμες (ψαξε στο φορουμ θα βρεις δεκαδες προτασεις)

 

2.ΚΡΑΤΑΣ την GT8 & την χρησιμοποιεις για ΟΛΑ τα modulation,filter(&wah),reverb & delay effects ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ και πολυ καλυτερη απο ολους τους συνδιασμους μεμονωμενων πεταλιων κατω απο 300 ευρω (που τωρα πια κανει η GT8)

 

3.Αγοραζεις 2-3 πεταλακια για βρωμικο ηχο (στη θεση σου θα αγοραζα ενα Digitech Bad Monkey για low overdrive ηχους,ενα Little Big Muff για φαζοβρωμες & ενα ΒΟSS DS1  για distortion),υπαρχουν βεβαια ....ενα εκοτομμυριο εναλακτικα πεταλια αλλα εγω σου μιλαω για bread & butter  καταστασεις... ;D

 

 

ετοιμος! :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(στη θεση σου θα αγοραζα ενα Digitech Bad Monkey για low overdrive ηχους,ενα Little Big Muff για φαζοβρωμες & ενα ΒΟSS DS1 για distortion)

 

 

ετοιμος! :)

 

+1. To Βad Monkey εκτός από φτηνό είναι χαλαρά το πλέον υποτιμημένο πεταλάκι.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή μάλλον με τα γκάζια θα συναντήσεις "πρόβλημα" κρίνοντας απο το set up σου(να υποθέσω ότι παίζεις με Recto και US high gain απο τον Flextone;;)οπότε στο θέμα του drive θα πρότεινα να ψάξεις έναν ενισχυτή που θα σε καλύπει σε αυτό γιατί πολύ φοβάμαι ότι τα πετάλια ίσως ξενερώσουν.Και να μην σε ξενερώσουν έχουν ημερομηνία λήξης για τα αυτιά σου(Εκτός απο τα ορισμένα overdrive πετάλια)ενώ ο ενισχυτής θα σου μείνει.

 

Υ.Γ Το Bad Monkey τα σπάει!!! ;D ;D ;D Το χρησιμοποιώ και σαν solo boost!!! 8)

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχουν αναφερθει πολλα προβληματα αξιοπιστιας ομως... πες μας ποσα διαθετεις και δωσε μας και ενα παραδειγμα ηχητικο για να προτεινουμε κατι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου