alderbody Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 ρε μπαγασα playloud δε μας ειπες οτι εισαι τοσο φιρμα... ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Έκαναν απίστευτη δουλειά, αλλά δεν θα αγόραζα ποτέ τόσο βρώμικη κιθάρα ;D ;D ;D ;D www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiretos Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 http://www.thomann.de/gr/fender_yngwie_malmsteen_tribute.htm :o :o :o Πραγματικό value for money! (όχι ότι θα αγόραζε κανείς τέτοιο όργανο για αυτό το λόγο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδή αν τη... δαγκώσει πάνω στην @$#βλα του ο Μάλμστιν σε κανά λάιβ, θα δικαιούμαι δωρεάν update, να πάω να μου τη... δαγκώσουν για να δείχνει ίδια? ::) http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Και το γλυκό δένει με Trilogy χαλί και Icarus για σφήνες. Τι να λέμε τώρα για τα πρώτα all time classic cd του... Aλλά όχι και 9000 περίπου ρε παιδιά...είπαμε....να μου πεις βέβαια του Eddie έχει 20000...anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Κοροϊδία για μενα προσωπικά.Αυτές τις γρατσουνιές τις κάνω και μόνος :P.Για τη δαγκωματιά δεν ξέρω ;D ;D ;D .Λες να πάρω μασέλα Malmsteen και να αρχίσω να δαγκώνω ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Το ξέρετε ότι όλοι αυτοί μας κοροϊδεύουν? Ποιά 9000 και 20000 ευρώ. Θέλετε τη κιθάρα του Gallagher με ένα χιλιαρικάκι? http://www.monsterrelic.com/ Από εκεί τα αγοράζουν και αυτοί... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Και το γλυκό δένει με Trilogy χαλί και Icarus για σφήνες. Τι να λέμε τώρα για τα πρώτα all time classic cd του... Aλλά όχι και 9000 περίπου ρε παιδιά...είπαμε....να μου πεις βέβαια του Eddie έχει 20000...anyway Εντάξει μη βαράτε, δεν είναι το Icarus αλλά το Evil Eye...τώρα το θυμήθηκα...ε..έχω και να τα ακούσω κατι χρονάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 ρε μπαγασα playloud δε μας ειπες οτι εισαι τοσο φιρμα... ;D ;D ;D Τι να κανουμε ρε alder, οτι μπορει ο καθενας :D Μην κοιτατε που ειμαι ΣΕΜΝΟΣ και ΤΑΠΕΙΝΟΣ και σας κανω παρεα Παντως για δαγκωματα παιδια, ελατε, δωρεαν Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 τσαμπα πραμα :P Ας σοβαρευτουμε λιγο, με τα μισα περνεις κιθαρα με μιντι, πιεζο, 18 χορδες, σου ψηνει καφε, κουρδιζεται μονη της και οταν θεωρει σωστο βαραει και αρμονικες πανω στα ακορντα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση