bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 http://www.noiz.gr/index.php?topic=9121.0 (λέω και μερικές μπαρούφες αλλά ελπίζω να σε βοηθήσει...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ παω να διαβασω! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Starter Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Δοκίμασε κάποιος το Electro Harmonix Big Muff Pi w/ Tone Wicker? Αρχικα ειχα δίλημα μεταξύ απλου big muff π (usa) και bass big muff π, και είχα αποφάσισει να παρω το απλο για να μπορω να βγαλω ήχο σαν του Cliff Burton, btw για μπασο το θέλω :) (αλλα κάποτε στο μελον λεω να το δοκιμασω και με κιθαρα) και τωρα κοιτάω αυτό με το tone wicker... αν ξερει κάποιος ας μας πει, τι λέει, αυτο το μαραφέτι ΥΓ: Για να μην ανοιγω νεο θεμα πειτε μου ποιο wah pedal πλησιαζει ηχητικά αυτο που χρησιμοποιουσε ο Burton, κατι ειχα δει για καποιο dunlop αλλα δε θυμαμαι ποιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prog13 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Εχω το Bass Big Muff και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με το Jazz Bass μου και την κεφαλη μου Ampeg SVT 3 PRO.Εδω ειναι το review που ειχα γραψει οταν το αγορασα http://www.noiz.gr/index.php?topic=165020.40. Ναι,βγαζεις ηχο Cliff Burton με αρκετο sustain και αρκετα πριμα. Τωρα για το wha,ο Burton νομιζω χρησιμοποιουσε Morley. Δεν ξερω πιο αλλο wha ειναι κοντα σε αυτο τον ηχο. Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Starter Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Εχω το Bass Big Muff και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με το Jazz Bass μου και την κεφαλη μου Ampeg SVT 3 PRO.Εδω ειναι το review που ειχα γραψει οταν το αγορασα http://www.noiz.gr/index.php?topic=165020.40. Ναι,βγαζεις ηχο Cliff Burton με αρκετο sustain και αρκετα πριμα. Τωρα για το wha,ο Burton νομιζω χρησιμοποιουσε Morley. Δεν ξερω πιο αλλο wha ειναι κοντα σε αυτο τον ηχο. Nα ρωτησω τα πεταλια γενικα, πανω σε μικρους (απο μεριας βατ) τρανζιστορατους ενισχυτες combo, παίζουν καπως ''περιορισμένα'' ?? δηλ. δεν μπορεις να εκμεταλευτεις και πολυ ολο το ευρος των δυνατοτητων τους? Τεσπα το Bass Big Muff το χα ακουσει λιγάκι σ ενα βιντεακι στο u-tube και μ άρεσε πολυ αλλα δεν βρηκα κριτικες γι αυτο, σε αντιθεση με το απλο big muff για το οποιο υπάρχει παρα πολυς ξετρελαμενος κιθαρο-κόσμος και κάποιοι μπασιστες που φαινονταν αρκετα ευχαριστημενοι Λετε να προτιμησω το BASS που ειν και πιο εξειδικευμενο και να γειωσω το απλό? Επισης αληθευει οτι κατασκευαστικα το bass big muff μοιαζει με το ρώσικο? Γ@μ...κα να ψαχνω για wah που να θυμιζει Μπαρτον και διαβασα οτι τα καινουρια Μορλευ δεν εχουν και πολυ σχεση με αυτο που χε παλια ο Κλιφ, ΑΛΛΑ ευτυχως υπάρχει το dunlop 105 Q crybaby http://www.thomann.de/gr/dunlop_bass_crybaby_105q.htm που το πλησιάζει αρκετά και κανει και για άλλα ειδη μουσικής Α τελος μια ατζαμο-ερωτηση: αν παρω και τα 2, muff & wah ποιο συνδεω απ τη μερια του ενισχυτη και ποιο απ τη μερια του μπασου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RaistMagus Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Για να μη γεμίζει το noiz με threads, συνεχίζω σε αυτό. Έχω το 1-SPOT combo pack (αυτό με τα πολλά ανταπτοράκια). Θα μπορέσω να τροφοδοτήσω ένα Big Muff USA με το 1-SPOT? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Kαι 'γω για να μην ανοιξω νεο thread ;D Ποια ελληνικα μαγαζια με σελιδα στο ιντερνετ εχουν πεταλακια electro harmonix? Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Kαι 'γω για να μην ανοιξω νεο thread ;D Ποια ελληνικα μαγαζια με σελιδα στο ιντερνετ εχουν πεταλακια electro harmonix? Ο Καγμάκης έχει, αλλά δεν μπορείς να παραγγείλεις μέσω νετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2011 Το νετ ειναι το ζητημα ομως... Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση