DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Επειδή κουβαλάω με ακριβώς τον ίδιο τρόπο τα πράγματά μου, επίτρεψέ μου μια (άσχετη) παρατήρηση (σόρυ κιόλας, μην παρεξηγηθείς!). Τα λάστιχα που χρησιμοποιείς (αυτά που λέμε "χταπόδι") για να δένεις το flightcase, ΜΗΝ τα χρησιμοποιείς!!! please!! είναι πολύ επικίνδυνα, έχει χτυπήσει πολύς κόσμος με αυτά.... Αν θέλεις να ακούσεις τη συμβουλή μου, πάρε 2 απλούς, μικρούς ιμάντες απο ένα σούπερ μάρκετ, είναι ασφαλέστεροι και σίγουρα καλύτεροι για δέσιμο... +100 Σκεψου κιολας οτι εκει μεσα εχεις τα πολυτιμα σου... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Custom buffer>>wha rmc>>compressor>>booster>>tubedreamer>>red muck>>chorus>>delay >>tuner>>amp :) inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 +100 Σκεψου κιολας οτι εκει μεσα εχεις τα πολυτιμα σου... ευχαριστώ για τη συμβουλή παίδες .... και πάντα όρθιοι να μαστε ;) φοράω πάντα το κράνος μη μουρθεί κάνα χταπόδι στο κεφάλι :P αλλα θα δκιμάσω και τους ιμάντες αν βολεύουν . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Custom buffer>>wha rmc>>compressor>>booster>>tubedreamer>>red muck>>chorus>>delay >>tuner>>amp :) το booster το βαζεις μετα το wah? ακυρο μετα ειδα τη φωτο απο κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2010 μετα το wha βαζω compressor και μετα Rooster, αν και πολυ σπανια χρησιμοποιω booster και wha μαζι. τωρα καποιο απο ολα θα το δωσω γιατι δεν χωράνε πλεον στη θηκη :) πριν το wha βαζω preamp buffer inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση