bihlas87 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 αχ καημενη μεση μου... παλι ξανα τα ιδια.. αχ καημενη τσεπη σου... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Αυτά είναι και τα δικά μου. Με σειρά: bass -> Morley Dual Bass Wah -> EBS UniChorus -> Electro Harmonix Bass Big Muff -> EBS ValveDrive -> Amp. Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 να και μια προσφατη YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 να ξανακάνω μία ερώτηση που έκανε και ο Vintager: Πως καταφέρνετε και χειρίζεστε τόσα πολλά πετάλια? Πως πάτε από έναν ήχο σε έναν άλλον? Σε high gain καταστάσεις δεν μαζεύετε θόρυβο? Δεν χάνεται το σήμα με τόσα καλώδια, effects, κλπ.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 @ zappa που βρισκει κανεισ μουσικες σου και ολα αυτα..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Στο line6 ενισχυτη μου εχω εφτα εφφε εκ των οποιων χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα το delay και chorus. Ισως καμια φορα και το tremolo για ηχους α λα Tom Morello και το flanger για το whoooosh. Το phaser ειναι σαν χαλασμενο wha-wha, το sweep echo αχρηστο εκτος αν αποφασισω καποτε να παιξω mogwai, και το reverb ρηχο. Τwo out of three ain't bad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 εκτος αν αποφασισω καποτε να παιξω mogwai αυτό είναι απόφαση ζωής μην την πάρεις αψήφιστα.. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 @ zappa που βρισκει κανεισ μουσικες σου και ολα αυτα..?? http://www.myspace.com/pulsefield & http://www.myspace.com/migmaband αλλά δυστυχώς με αυτό το rig δεν έχω κάτι ακόμα, σε κανα 2-3 βδομάδες νεώτερα. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 ιδου και το pedaltrain mini YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση