takis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 thanks analog :wink: πολυ ωριαο link με εβαλες στην πριζα....χεχε.θα κοιταξω τις προτασεις σου αφου ομως λυσω το προβλημα που παρουσιαστηκε,αφου καποια μαλακια εκανα.. λοιπον ολα ωραια και καλα αλλα το reverb μας τελειωσε...δεν ξερω τι εκανα αλλα οταν ανοιγω το Reverb το μονο που ακουω ειναι ενας θορυβος.. οποιος ξερει τι μπορει να παιζει ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 ακυρο..δεν ειχα συνδεσει ο μα%$κας τα καλωδια του Reverb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 σημερα μου εφτιαξε ενας φιλος το..κεφαλακι το twin αλλα σκεφτομαι να το βαψω' date='να του περασω βερνικι δεν ξερω...καμια ιδεα;;να καποιες φωτο..το...χερουλι ειναι προσωρινο :P [img']http://img.photobox.co.uk/98622520319b2f452cd432a0f597fd267f1416b4fce2042cc5e1d3b5.jpg[/img] Ορε, με αυτα θα τους εχεις βουρλισει στο καντουνι του Αγιου Σπιριδωνα....ακομα δε σου κανανε εξωση? Ποτε θα παμε για τη τσιτσιμπυρα που λεγαμε? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2005 χεχε..ωρε παιδι δεν παιζω με αυτα στο καντουνι του αγιου αλλα στο χωριο μου στην στρογγυλη... αλλα και εκει τους εχω βουρλισει ολους.σου στελνω τωρα pm να με παρεις τηλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση