Προς το περιεχόμενο

Ελληνικός ορθογραφικός έλεγχος στο Mozilla

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

......

"τα μονα βιβλια που διαβασα ειναι μουσικης και αρμονιας στο ωδειο που μου αρεσε πολυ!και οτι εχει σχεση με μουσικη!"

Μου φτανει και μου περισσευει φιλε fotakis. ΜΟΥΣΙΚΟΙ ειμαστε (εδω μεσα) οχι... λογιοι

@Playloud.... δεν νομίζω ότι αν έγραφε κάτι σοβαρό θα τον αποπαίρναμε για τα ορθογραφικά του λάθη. Εξάλλου, όπως είπες, στους περισσότερους μας ξεφεύγει και κανένα ορθογραφικό που και που. (Εγώ π.χ. γράφω χωρίς ορθογραφικό έλεγχο και πολλές φορές εκ των υστέρω βλέπω ότι έχω κάνει "πρασινάδα").

Ο fotakis ομως δεν έχει συνεισφέρει τίτοπε άλλο στο forum πέραν της γκρίνιας και της αμπελοφιλοσοφίας της μορφής "Μπορεί να μάθατε ορθογραφία αλλά δεν μάθατε σεβασμό (sic)".

Αν εξέφραζε σοβαρή άποψη για τη μουσική ή για τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν το forum θα ήμουν έτοιμος να προσπεράσω τα .... ορθογραφικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σιγουρα hari, ΟΛΟΙ μας κανουμε "πρασινα" παντου. Με τη διαφορα οτι δε μιλαω για τον fotakis αλλα για την αντιμετωπιση ΟΛΩΝ των υπολοιπων και τι τι νομιζει οτι ειναι ο καθενας και επιτελους ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Make me fries...

ΜΟΥΣΙΚΟΙ ειμαστε (εδω μεσα) οχι... λογιοι

Να μιλας για τα μουτρα σου μονο ρε!! ;D ;D ;D

Εγω ειμαι ΚΑΙ λογιος και μουσικος (οπως λεει η Μπιλιω..."και μουσικος ΚΑΙ ανθρωπος"!) ;D ;D

φυσικα και ΟΛΟΙ μας κανουμε ορθογραφικα λαθη (ας οψεται η βιασυνη και το πληκτρολογιο...) αλλα αλλο κανω ποτε ποτε καμμια κουτσουκελα και αλλο του μαμω τη μανα σε σημειο που να μη μπορει ο αλλος να καταλαβει ΤΙ γραφω... :)  (ειπαμε μιλαμε για ανθρωπους που δεν εχουν καποιο ΣΟΒΑΡΟ προβλημα που να μην τους επιτρεπει να γραφουν και να εκφραζονται σωστα οποτε παμε πασο.)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Να μιλας για τα μουτρα σου μονο ρε!! ;D ;D ;D

Εγω ειμαι ΚΑΙ λογιος και μουσικος...

Μουσικός πότε έγινες? (Το ΩΔΕΙΟ που πήγες δεν μετράει πιά, έχουν περάσει τα χρόνια)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Ελα δω ρε, να σου κανω κανα σεμιναριο shredding και Deep Purple και μετα θα τα γραφεις ολα ωλωσοστα :)

Ρε Νικο το παληκαρι το παραδεχεται οτι ειναι λαθος απλα του την πεσατε ολοι και ατσαλα

(Ζητω οι καταληψεις και ειδικα η Σουλα που μας εκανε "τοπικο" μασαζ)

Make me fries...

καλα καταλαβα τι ρεμπεσκες εισαι και του λογου σου! ;D

Μουσικός πότε έγινες? (Το ΩΔΕΙΟ που πήγες δεν μετράει πιά, έχουν περάσει τα χρόνια)

πως τολμας εχω ΠΤΥΧΙΑ εγω..(κλεινω τελεια το ρημα "μουσικος"... ;D...μουσικος,μουσικονεται,μουσικονονταν κτλ... ;D ;D ;D)

α,επισης κανω και.....καταθεση ψυχης.... :)

συγχωρεμενος...

α...ειμαι και ΠΟΛΥ ποιοτικος (σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει τοσο καιρο)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου