onarovatis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα φίλτατοι Noiz-άδες! Έχω και εγώ την απορία μου. :) Ξέρει κανείς τι κιθάρα παίζει ο Σιδηρόπουλος στην ταινία ο Ασυμβίβαστος; Προσπαθούσα, βλέποντας την ταινία, να διαβάσω το headstock αλλά δεν μπορούσα να διακρίνω τι γράφει. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς τι κιθάρα παίζει ο Σιδηρόπουλος στην ταινία ο Ασυμβίβαστος; Bontempi ? Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 ;D ;D (έχω την εντύπωση οτι ήταν μια ακουστική yamaha.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 (έχω την εντύπωση οτι ήταν μια ακουστική yamaha.) Πω.. πωω... εσύ είσαι χειρότερος από εμένα. Εγώ εννοούσα κάτι σαν αυτό: Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Για κάποιο λόγο νομίζω ότι θυμάμαι μια ακουστική ΕΚΟ - κάπου στο βάθος του μυαλού μου... Το πιθανότερο είναι να κάνω λάθος.. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Για κάποιο λόγο νομίζω ότι θυμάμαι μια ακουστική ΕΚΟ - κάπου στο βάθος του μυαλού μου... Το πιθανότερο είναι να κάνω λάθος.. Οχι, εγώ την έπαιζα αυτή. Μας μπερδεύεις ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Καποια φτηνη Plywood Ιbanez ή EKO της εποχης ....απο οτι θυμαμαι (οπως και ολη μας αλλωστε) μπορει και να ηταν και YAMAHA (τις χρησιμοποιουσαν οι...πλουσιοι τοτε.. ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 YAMAHA ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 .........YAMAHA (τις χρησιμοποιουσαν οι...πλουσιοι τοτε.. ;D) Οχι κι έτσι βρε Νικο. Εκείνη την εποχή είχα πάρει από το πατάρι της στοάς στην αρχή της Τρικολάου Χαρούπη (Νάκας;) την πρώτη μου ακουστική Yamaha (μικρό σκάφος) με λεφτά από τα ..... κάλαντα. Ναι βρε μη γελάτε, κάλαντα. Δεν είχε τα τρελλά τα σημερινά τα χαρτζιλίκια τότε. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
onarovatis Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Άρα τελικά είναι yamaha. ;D Μπορεί ίσως κάποιος να μου εξηγήσει γιατί εγώ στο βίντεο με το "κάποτε θα 'ρθουν" βλέπω άσπρο Pickguard σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που είναι μαύρο? ή με γελούν τα μάτια μου ή ο φωτισμός το κάνει να φαίνεται άσπρο (που δεν νομίζω...) ή είναι άλλη κιθάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση