paraddidle Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον ο μετρονομος που ψαχνεις ειναι αυτος http://www.thomann.de/gr/millenium_rw500_rhythmpumper.htm Κοστιζει λιγο παραπανω απο 20 ευρω αλλα πιστεψε με αξιζει! P>to twirl or not to twirl!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
YOUHOU Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 Εγώ αυτόν εδώ έχω http://www.musicstore.com/en_EN/GRD/Boss-DB-30-Digital-Metronom-Tuner-Timer-Stoppuhr/art-DRU0008013-000 Πολύ καλός μετρονόμος έχει τα πάντα. Tempo 30-250 Beat:0-9, 2+3, 3+2, 3+4, 4+3, 4+5, 5+4, 5+6, 6+5, 6+7, 7+6, 7+8, 8+7, 8+9, 9+8 (24 kinds) Rhythm: Quarter note, Eight Note, Eighth rest and eighth note, Triplet, Triplet with center rest, Sixteenth note, Sixteenth note with Sixteenth rest, Clave 1 & 2 (9 kinds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E7#9 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά προσέχτε λίγο τις εντάσεις που διοχετεύετε στα αυτιά σας γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά μετα... :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Rockdrum λόγω χαμηλού budget δεν βλέπω να επενδύω στον συγκεκριμένο μετρονόμο, παρόλο που μάλλον όπως λες και εσυ, αξίζει τα λεφτά του. YOUHOU απο ένταση τι λέει ο DB-30? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
YOUHOU Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2008 Το ηχείο του δεν έχει πολύ ένταση αλλα ότι πρέπει για μένα επιδή παίζω με pads και σεντόνα στα πιάτα.χαχα (Καταραμένοι γείτονες)Οσο για την ένταση του στα ακουστικά μπορώ να πω οτι είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Tον ίδιο έχω κ εγώ [db 30]. Είναι μιά χαρα κ θα καλύψει όλες σου της ανάγκες πιστεύω. Αν όμως θέλεις παραπάνω ένταση απο αυτή που βγάζουν οι περισσότεροι μετρονόμοι απλά σύνδεσε τον σε ενα ζευγάρι φτηνά ηχεια για pc. Δεν θα χρειαστείς ούτε καν ακουστηκά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crabsody Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια ξερετε κανενα προγραμμα για windows μετρονομο καλο;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ αυτόν στον υπολογιστή. Απλώς θέλω να πάρω μετρονόμο κανονικό για να μην χρειάζεται να έχω ανοιχτό ολόκληρο υπολογιστή γι αυτό το λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 http://www.metronomeonline.com/ To keep you is no benefit. To destroy you, no loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crabsody Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 χεχε καλο αλλα δεν εχω ιντερνετ στο υπογειο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση