E7#9 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Την επόμενη φορά που θα σας πουν για τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε και... πρίν σας πιάσουν τύψεις, θυμηθείτε ότι υπάρχουν και κάτι άλλα παιδάκια... Το αγοράκι έχει πολύ δρόμο ακόμα αλλά ... ξεκινάει από γερές βάσεις ::) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Το βασικότερο είναι οτι ξεκινάει με γερή τσέπη ;D https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Eγω που δεν καταλαβα, θελετε να πειτε οτι το παλικαρι παιζει καλα ή οχι? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 έχει πολύ gear ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Την επόμενη φορά που θα σας πουν για τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε και... πρίν σας πιάσουν τύψεις, θυμηθείτε ότι υπάρχουν και κάτι άλλα παιδάκια.. Δε το κατάλαβα αυτό ακριβώς..! Δηλαδή τι πάει να πει; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δε το κατάλαβα αυτό ακριβώς..! Δηλαδή τι πάει να πει; οτι το παιδάκι ψήφισε McCain εμείς ψηφίσαμε obama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Γιατι, δεν υπαρχει περιπτωση το gear να ειναι του πατερα/αδερφου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 οτι το παιδάκι ψήφισε McCain εμείς ψηφίσαμε obama Ποιοι εμείς; Για δες έρχομαι; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Το βασικότερο είναι οτι ξεκινάει με γερή τσέπη Grin και ανεκτικους γονεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Φαντάζεστε να τα παρατήσει???Πάει τζάμπα όλο το gear!!!Κάτι τέτοια μου θυμίζουν το πώς ξεκίνησα εγώ!!!Με ία epiphone special model και ένα ενισχυτάκο 10 watt που τον γύριζα προς τον τοίχο για να μου δίνει κάπως πιο warm ήχο για τι ήταν πολύ πριμαριστός.Και τώρα 8 χρόνια μετά το μόνο που έχω είναι έναν dfx... :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση