trolley Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Θα σε ταξιδέψω ΄φώναξαν..Η φωνές με ζάλιζαν,το σώμα κανέι το ταξίδι του.Μελαγχολικές συγχορίες μου παίζουν μα δεν καταλαβαίνω τον σκοπό..Τι θέλουν να μας πουν..Ξέρει κανείς εδω πέρα;ξέρει κανείς σε αυτο τον κόσμο; Το κανέϊ, απάτησε την ακέφαλη σύζυγό του με τις συγχορίες - φευ - δεν βρήκε την ολοκλήρωση που αποζητούσε. Τότε, μία από τις συγχορίες του λέει : "Γιατί κλαίς κανέϊ; Μη τάχα δεν βλέπεις ότι σύντομα όλος ο κόσμος θα μιλάει για 'σένα;". Τότε εκείνο απάντησε "Η σκούρα πράσινη ουσία μου τσούζει τα μάτια". Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 συμπαθέστατε λοχαγέ eye,μου πρόσφερες αρκετό ξεκαρδιστώ γέλιο... μα καλά τόσο τελειομανής είσαι ρε άνθρωπε? ;D ;D ;D thnxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 αχ,ακόμα γελάω...τα σπασες ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Προσπαθώ τώρα να ζωγραφίσω το κανέϊ... Αλήθεια, πως θα το περιέγραφες; Εγώ το φαντάζομαι να έχει το κεφάλι του Ραν-Ταν-Πλαν και τα πόδια του Γκοντζίλα... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 σε πάω και είσαι απίστευτος ότι και να πεις... θα το χαρακτήριζα ως η μη τέλεια παρουσία σε τούτο το φτωχό κόσμο.. bye soulis kont...πως με βροίσκυς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 πάντως ρε eye έτσι για να πώ κάτι και γω στον καμβά σου....έχω προσέξει οτι: το δίκιο,η και δίκαιο...το γράφεις δίκηο..γιατί?? όπως και το δυστυχώς πολλοί το γράφουν δυστηχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 συμπαθέστατε λοχαγέ eye,μου πρόσφερες αρκετό ξεκαρδιστώ γέλιο... Ώπα!....γι'αυτό τον ήξερε τον Μάκη Ρέγγα!! Συμμαθητές στην ευελπίδων??..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 το δίκιο,η και δίκαιο...το γράφεις δίκηο..γιατί?? Υπερβολική συναναστροφή με μέλη του ΠΑΜΕ (νόμος είναι το δίκηο του εργάτη κλπ)... :) :) :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 ο φίλος εδώ σε στιγμή συναισθηματικής "αδυναμίας" ενώπιον όλων προέβη σε μία κάπως ποιητική εκφραστική προσπάθεια, χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να παραβιάζει τίποτα. ας μου απαντήσει κάποιος :αυτά που λέει ο eye είναι χλευασμός ή το κάνει για πλάκα;;;; εάν έχει την καλοσύνη κάποιος ας απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Χλευασμός είναι. Μάλιστα μου έστειλε και π.μ. ρωτώντας με αν ξέρω που πουλάνε πίσσα και πούπουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση