trolley Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 ... ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται ο υπεύθυνος αυτής της σελίδας: http://rock-elliniko.blogspot.com/2007_12_01_archive.html Χαρά στο κουράγιο του που έκατσε και τα μάζεψε όλα αυτά.. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο τυπος. ;) Χαρα στο κουραγιο του δεν λες τιποτα. ::) Εμενα παντως με ξεχασε. ;D ;D ;D Next time. :P Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο τυπος. ;) Χαρα στο κουραγιο του δεν λες τιποτα. ::) Εμενα παντως με ξεχασε. ;D ;D ;D Next time. :P Μα τι λές τώρα, εδώ ξέχασε εμένα... Άς το καταπιούμε και αυτό... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Vartani δεν εισαι ελληνικο ροκ, εισαι παγκοσμιου βεληνεκους εσυ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Νέος Δίσκος: ΒΑΡΤΑΝΗΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Vartani δεν εισαι ελληνικο ροκ, εισαι παγκοσμιου βεληνεκους εσυ.... Μου το εχει πει και ο Χαραλαμπος αυτο. ;D ;D ;D Ελληνικο γλεντι. :P :P :P Υγ. Eye...... απο κει εχω παρει το ονομα.Με βρηκες. 8) 8) 8) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Εμένα παντως δεν με ξέχασε απο οτι βλέπω.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Απ οτι βλεπω εχει μονο ελληνοφωνα ονοματα οποτε την μια μου (και γνωστοτερη μπαντα) την εχει εξω. Με εχει ομως εμμεσα με τους Ριφιφι (κυριως στο wiki.kithara) Αντε, δοξαστηκα και παλι Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 ψωνάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 τι λες τωρα?? :o εδω εχει και την δικια μου (πρωτη)μπαντα οταν ειχα ξεκινησει και εχει και ενα κοματι μας..ωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις