digisilence Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Για τον καλο μας συνφουρμιτη Elavd στον οποιο ανηκουν οι στιχοι. Πηγη εμπνευσεως για το Θεαρεστο αυτο εργο! ;D Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXA Είσαι απίστευτος!!!! Πού το θυμήθηκες αυτό βρε; Μέχρι κι εγώ το είχα ξεχάσει... Νιώθω βαθύτατα συγκινημένος. Πρώτη φορά κάποιος μελοποιεί ..."στίχους" μου ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* 8) 8) 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
OlvaR Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 orea melodia ke rithmos alla i foni den marese ke toso...alla poli orea fasi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 H αλήθεια είναι ότι εγώ το φαντάστηκα με κέλτικη άρπα συνοδευμένη από τρίχορδο μπουζούκι, αλλά και η μέταλ έκδοση του κομματιού τα σπάει :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Γεια σου ρε Πετραν με την τραγουδαρα σου. ;) ;) ;) Πολυ καλη δουλεια και ωραιο ριφακι. Η φωνη σου ομως ............ειναι το κατι αλλο. Αηδονι της Ηπειρου. ;D ;D ;D Θα παμε για καφε τελικα; Ολο το ξεχναω, το ξερω μ..λ......με :P :P :P.Μην βαρας. :P :P :P Υποψιν παιδια, το ατομο δεν ξερει κανενα οργανο.Και μιλαω σοβαρα. Μπραβο και παλι Πετρο. ;) ;) ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Αν το πάρουμε απόφαση και αρχίσουμε σιγά-σιγά να μελοποιούμε τεμάχια από εκείνο το μνημειώδες thread, πάμε για μεγάλα πράγματα. 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Να εισαστε καλα! ;D ;D Earendil Θα συμφωνησω μαζι σου!!!!!!! Ειχαν γραφτει τα απιστευτα! Βαρτανη... λιγα λογια για την φωνη εεε? Ειναι της σχολης VARTANEN ;D ;D ;D Αηδοναρα μου!!! ;D ;D Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση