Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξερω ωρε παιδια τι γινεται, αλλα καθε φορα μου ερχεται να πληρωσω τις ::).....τα ματια. Καθε λιγο,αυξηση,αυξηση,αυξηση, εχει πονεσει ο κ....., απο τις συνεχεις αυξησεις. :P Εχω ενα κουβα 10 αλογων και κατι μουλαριων και για το εξαμηνο μου ηρθε να πληρωσω 200 παρα κατι ευρω. Περιλαμβανει τα απαραιτητα (οτι λεει ο νομος) συν οδικη βοηθεια. Δεν εχω τρακαρει ποτε μου (φτου, φτου μην με ματιασεται) και το bonus ειναι στην χαμηλοτερη κατηγορια. Τελικα πληρωνω πολλα ή να ειμαι ευχαριστημενος; Θα ηθελα τα φωτα σας παιδια.Ευχαριστω. :) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Ειναι γεγονος οτι πηραν αυξηση κατα μεσο ορο γυρω στα 20-40 ευρω οι ασφαλειες.Τι να κανεις.......? https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Εχω αλλαξει ασφαλεια απο μια μεγαλη και σιγουρη σε μια μικροτερη (Συνεταιριστικη). Πολλοι το φοβουνται το βημα προς τις μικρες: θα κλεισει, θα χασεις το bonus κλπ. Παντως απο το 2003 μεχρι σημερα που ειμαι στην μικρη, δεν συνεβει κατι τετοιο. Λοιπον για καινουριο αυτοκινητο 1600 cc, 11HP, με τερματισμενο το bonus μου, με τις ελαχιστες δυνατες καλυψεις, οχι οδικη ασφαλεια κλπ πληρωσα το τρεχον ετος 258.50 για ολο το χρονο. (Η διαφορα απο την παλια μου καθε χρονο ειναι σχεδον στο 50%. Καθε χρονος μου γλιτωνει γυρω στα 250 ευρω. Στα 6 χρονια που ειμαι σε αυτην, σα να με κερασανε μια Gibson (αντε μια καλη American Tele) :) Κανεις αλλος γνωστος μου που τον γνωρισα τα τελευταια 6 χρονια δεν μου εχει κανει τετοιο δωρο και γιαυτο τεινω να τους συμπαθω αυτους τους μικρους ασφαλιστες) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Κατα'ρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. Δεν ξερω ουτε και τωρα πια ειναι η ασφαλιστικη μου(δεν εχω παρει ακομη το χαρτι),γιατι καθε εξαμηνο η ασφαλιστρια μου την αλλαζει και καλα πιο φτηνα,αλλα ολο πληρωνω και περισσοτερο. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι μικρη,μεγαλη,μετρια κ.λ.π το θεμα ειναι να μην κλεισει. Την πατησα με το μηχανακι, που εκλεισε η ασφαλιστικη, αλλα ειχα σαλταρει και ειπα να πανε να fu ka do ro και δεν εκανα καινουργια. Ειπα θα το παιξω china αν με σταματησουν για ελεγχο.Δεν εκατσε. Αυτο που ειπες οτι χανεις το bonus δεν το καταλαβα. :P Και οδικη βοηθεια ειχες; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 1)Δεν με ενδιαφερει αν ειναι μικρη,μεγαλη,μετρια κ.λ.π το θεμα ειναι να μην κλεισει. 2) Αυτο που ειπες οτι χανεις το bonus δεν το καταλαβα. :P 3) Και οδικη βοηθεια ειχες; 1 +2 ) Υπαρχει μια κινδυνολογια οτι αν κλεισει μια ασφαλιστικη, παρολο που σε αναλαμβανει ξερω γω καποιο ταμειο για οσο διαστημα σου μενει απο το ασφαλιστηριο να σε καλυπτει, ειναι οι διαδικασιες ξερω γω δυσκολες και κινδυνευεις στην νεα ασφαλιστικη που θα πας μετα να μην σου αναγνωρισει το παλιο σου bonus, οποτε να ξεκινησεις παλι απο την αρχη με φουσκωμενο ασφαλιστρο χωρις εκπτωσεις... Δεν ξερω αν στεκει (χαζομαρα μου φαινεται με τοσα λογιστικα συστηματα, εκτυπωμενα ασφαλιστρα, μηχανογραφημενα κολπα κλπ) απλα στο ανεφερα. 3) Οδικη βοηθεια δεν εχω, ειναι νεο το αμαξι και η οδικη βοηθεια συνηθως παει πακετο/δωρο με την αγορα του αυτοκινητου για μερικα χρονια, οποτε δεν την χρειαστηκα μεχρι σημερα ποτε. Ουτε μικτες, ουτε για φωτια, σεισμο, θραυση κρυσταλλων, .... ειναι το απολυτως μινιμουμ. Οδικη βοηθεια δεν χρειαζομαι = Μετα το yodeling χρειαζομαι ωδικη βοηθεια My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο( να χανεις το bonus), γιατι δεν εχεις τρακαρει.Αυτο ξερω εγω. Αλλος λογος για να σου κατεβει το bonus δεν εχω ακουσει. Ετσι κι αλλιως, ολες οι ασφαλιστικες ειναι on line μεταξυ τους, δεν κοβω και το χερι μου,αλλα ετσι μου ειχε πει η ασφαλιστρια μου. Και αλλη μια φορα, τωρα που το θυμηθηκα, επειδη αλλαζα ασφαλεια και δεν ηξερα το bonus μου ( πολυ παλια, πανε χρονια) μου ειπαν οτι θα το βρουν μεταξυ τους.Οπως και εγινε. Μπορει να εχω περισσοτερες πληροφοριες για την ασφαλιστικη σου; Μαλλον σε π.μ φανταζομαι, για να μην κανουμε και διαφημιση. :P Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Μπορει να εχω περισσοτερες πληροφοριες για την ασφαλιστικη σου; Μαλλον σε π.μ φανταζομαι, για να μην κανουμε και διαφημιση. :P Done. Μπας και σε εξι χρονια παρεις καμια κιθαρα της προκοπης και συ ;) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Εδω μεσα με κραζουν για τον ηχο μου. ;D ;D ;D Μαλλον θα παρω για παραγωγο μου τον SF ή τον Χαραλαμπο. ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Εδω μεσα με κραζουν για τον ηχο μου. ;D ;D ;D Μαλλον θα παρω για παραγωγο μου τον SF ή τον Χαραλαμπο. ;D ;D Τραμπάκουλα; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξερω το επιθετο του. :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση