kostaras75 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια. θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορω να φορμαρω μια cd card σε fat16. Εχω δοκιμασει καποιους τροπους αλλα δεν εγινε τιποτα.Το χρειαζομαι γαι να κανω update στο firmware ενος μηχανηματος το οποιο ομως αναγνωριζει μονο cd card με fat16 format. Ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 να φορμαρω μια cd card 1. Τι εννοείς "cd card" ? 2. Ποιό μηχάνημα θες να κάνεις update ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 1. Τι εννοείς "cd card" ? Προφανως εννοει SD card. Δεξι κλικ πανω στο drive -> Format -> Επιλεγεις FAT ( ειναι το FAT16) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 προφανως και ειναι για sd card. ειναι για update του firmware του ενισχυτη spider jam της line6. την εκανα σε format fat αλλα οταν την βαζω στον ενισχυτη μου γραφει οτι δεν ειναι fat16. απ' οτι μου ειπαν μεσα απο τα windows xp δεν μπορει να γινει format fat16.Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα αλλο που να το κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια. θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορω να φορμαρω μια sd card σε fat16. Εχω δοκιμασει καποιους τροπους αλλα δεν εγινε τιποτα.Το χρειαζομαι γαι να κανω update στο firmware ενος μηχανηματος το οποιο ομως αναγνωριζει μονο sd card με fat16 format. Ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια. θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορω να φορμαρω μια sd card σε fat16. Εχω δοκιμασει καποιους τροπους αλλα δεν εγινε τιποτα.Το χρειαζομαι γαι να κανω update στο firmware ενος μηχανηματος το οποιο ομως αναγνωριζει μονο sd card με fat16 format. Ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Δες εδω τι λεει : http://line6.com/support/entry.jspa?externalID=4778 PC: (XP/Vista) Format SD Card to FAT16 1. Start Windows Explorer 2. Click on My Computer 3. Select/Highlight The SD-Card Reader/Drive that contains the SD-Card 4. Right Mouse Click and select Format from the pop-up menu 5. Make certain the File System displays: FAT (Default) and not FAT 32 6. File Allocation Unit Size = Default 7. Press Start to begin Format (follow on-screen instructions) Note: On WinXP system there are only the options for formatting FAT and FAT 32 On Vista system there are the options for: FAT, FAT 32, NTFS, and exFAT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση