Προς το περιεχόμενο

Midi keyboard ή μεταχειρισμένο synth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκεί που έψαχνα για midi κλπ. βρήκα ένα keyboard με όνομα cme uf50 το ξέρετε? τι λέτε αξίζει?

Αν σου είναι καλά η 4 octaves, κ σκεφτείς κ ότι είναι λίγο θηριάκι, καμία σχέση με το oxygen. Αλλά βέβαια πολύ αξιόπιστο κ με καλύτερα πλήκτρα. Επίσης ωραίο, το χρησιμοποιώ σε στούντιο, είναι το M-audio axiom http://www.thomann.de/gr/maudio_axiom_61.htm αλλά εγώ θα προτιμουσα το Cme. Βέβαια οι τιμές έιναι λίγο τσιμπιμένες σχετικά με το oxygen που είπες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

το axiom το έχω το 25αρι όμως και θα το πουλήσω. To cme πάντως ειναι πολύ ωραίο και εμφανισιακά και έχει και δυνατότητες.

δουλεια καλη πιστευω οτι θα σου εκανε και το akai το midi keyboard. εχει και pads για να δημιουργεις ρυθμους σε πιο κλασσικη hiphop φορμα.

Κωστα ειχα και jv1080 και το cs1x μεχρι πριν λιγους μηνες.Το JV ειναι πολυ καλο οντως δουλεψε το και δε θα το μετανιωσεις.Αν και τα presets του ειναι καλα ισως να το βαρεθεις εαν δε φτιαξεις τα δικα σου.Το cs1x αν και εχει αρκετα καλο ηχο (οχι σαν το jv)  αλλα εχει χαμηλης ποιοτητας κλαβιε,σαν αρμονιου psr δηλαδη και ισως να μην σου κανει.Το πλεονεκτημα που θα εχει ενα παλιο μεταχειρισμενο synth απεναντι σε ενα controller με 200 ευρω ειναι οτι θα εχει καλυτερα πληκτρα σιγουρα(καποιο παλαιοτερο korg ή roland κτλ) + οτι θα εχει και ηχους

Δεν ξέρω. Αυτή την στιγμή δεν βρήκα στο ebay synths που ψάχνω. Υπάρχουν μερικά άλλα μοντέλα που μπορείτε να μου πείτε να ψάξω? Πάντως μέχρι στιγμής γούσταρα πολύ cme uf50 και uf60.

Τα CME έχουν από τα καλύτερα κλαβιέ που θα βρεις στην κατηγορία και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, οπότε σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους.

Το Oxygen από την άλλη είναι πολύ πιο ελαφρύ και αρκετά φτηνότερο, συν ότι έχει και ένα ωραίο προγραμματάκι με το οποίο μπορείς να κάνεις πανεύκολη ανάθεση παραμέτρων στους controllers του. Αλλά όντως το κλαβιέ του δεν έχει σχέση με το CME.

Πάντως επιμένω από τη μεριά μου (ο σπαστικός ;D) ότι στη φάση που είσαι είναι καλύτερα να πας για κάποιο ωραίο MIDI keyboard αντί για μεταχειρισμένο synth. ;)

Yes it is!!!

Αντιθέτως δεν είσαι σπαστικός και ο λόγος είναι ότι νοιάζεσαι για τα χρήματα που θα δώσω και το τι θα πάρω. Όντως έχεις δεν αξίζει παλιό synth, τώρα γλυκάθηκα με το cme διάβασα πολύ καλά σχόλια σε διάφορα sites. Να πάω εκεί? Αλλά 61 ή 49 πλήκτρα? η διαφορά ειναι 30 ευρώ.

απ' ότι είδα παιδιά το cme από θύρες midi έχει μία μονο και αυτή είναι η midi out. Για δώστε μου λίγο τα φώτα σας.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου