takis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 εγω επειδη ειναι γνωστο ποια οτι εχω προτιμηση στα ..αγορακια και ιδιαιτερα στους rock stars θα την προτιμουσα την φωτο καπως ετσι. :D :lol: whitenoise sorry αλλα εισαι και εσυ ωρες ωρες ερειστικος οπως και εγω δυστυχως ειμαι αρκετα παρορμητικος και οτι γραφω το μετανιωνω μετα,αφου εχω ηδη γραψει... στο chat δεν μιλησαμε μονο 2-3 φορες ουτε σταματησαμε και πολυ φιλικα αλλα οκ..οπως το παρει κανεις.και σου απαντουσα ετσι γιατι οποτε καποιος αναφερονταν σε srv και suhr κατευθειαν πεταγοσουν απο κατω ειρωνικα...και ενταξει να την πεις σε εμενα,με τον janick ησουν πολυ υπερβολικος και τον παρεξηγησες 100% peace :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 yameth τωρα ειδα την αλλαγη τιτλου&στο post.. κορυφη...& Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 και στου janick διακρινα κατι το ειρωνικο.. 2-3 φορες μιλησαμε αν θυμηθεις καλυτερα και απλα σταματησαμε να μιλαμε (δεν θυμαμαι να ανταλλαξαμε καμια βαρια κουβεντα,απλα σταματισαμε να τα λεμε)αντιθετος με τον κοινο μας φιλο τα λεμε ακομη.. anyway αγνοησε με και το ιδιο θα κανω και εγω. σε ευχαριστω προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 :D:D:D Και αυτή είναι η μικρή της αδερφούλα που θα αρέσει σίγουρα στον Superfunk: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 Νομίζω ότι εξηγήθηκα για το τι ακριβώς εννούσα.Δε γίνεται να ειρωνεύομαι ένα post που δεν κατάλαβα. :) Elavd καμια ξαδέρφη με Gibson παίζει; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 ok sorry... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση