SynthetiK Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 Καποιος που την εχει χρησιμοποιησει,θα ηθελα να μου πει αν εχει μεινει ευχαριστημενος,τι πλεονεκτηματα κ μειονεκτηματα παρουσιαζει κ γενικοτερα τις εντυπωσεις του... Thanx :) P>Come Closer and See! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 την εχω κάνα χρόνο φίλε και είμαι πολύ ευχαριστημένος(έκανε τρελές πωλήσεις, δεν είναι τυχαίο). έπεσε και η τιμή της κατακόρυφα όποτε souper.. ρίξε όμως και μια ματιά στην 192 είναι αρκετά φτηνή (στα 200 περίπου)και σίγουρα πολύ καλύτερη. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 Η απάντησή σου είναι εδώ. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση