drketikios Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2009 Ρε αδελφέ... Ποιότητα οι haussel...αλλά 200 Ευρά? Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά στο thomann δεν βρίσκω τους '59 & J.B! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alex_vic Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Γιατί, για τους SEYMOUR DUNCAN ποσα θα δώσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Όποιος εχει LP και δεν φοράει EMG 85/85 ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΑΝΕΙ. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά στο thomann δεν βρίσκω τους '59 & J.B! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Τον JB τον βρήκα, είναι στην αρχή και έχει 66€. Τον 59 δεν τον είδα με την πρώτη ματιά, ίσως να τους τελείωσε το στοκ, ή να μην είδαμε καλα. Ξεναρίξε μια ματια πάντως... http://www.thomann.de/gr/search_PG_1.html?gk=gitaeghu&bn=SEYMOUR+DUNCAN&pr=&kf=on&oa=pra&wgfid1=7649&wgfid2=7650&wgf7650=4+Conductors&wgfid3=7651&wgfid4=7652&wgfid5=7653&wgfid6=7654 Οι τιμές των συγκεκριμένων Duncan από τον Thomann είναι προφανώς χαμηλότερες από 200€ το σετάκι. Οσο για τους EMG είναι όντως πολύ ωραίοι μαγνήτες, τόσο πάνω σε LP όσο και σε άλλα όργανα, αλλά αρκετά διαφορετικοί από τους Alnico II pro οι οποίοι ήτανε το αρχικό αντικείμενο συζήτησης, αλλά και από το σετάκι JB&59. Δεν ξέρω αν ο φίλος ζηταει κάτι σε active. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Έστειλα μήνυμα στον "Θωμά" και μου απάντησε Hello, Thanks for contacting thomann! 155034 SEYMOUR DUNCAN SH-1B4C BLK Seymour Duncan SH-1B4C `59 BLK, Humbucker Original P.A.F. 75.00 EUR 146.69 DM 122806 SEYMOUR DUNCAN SH-4BK SEYMOUR DUNCAN SH-4 BLK, Jeff Beck Pickup,singende Mitten 68.00 EUR Best regards Mit freundlichen Grüßen, αλλά οι: http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sh1b4c59bk_humbucker.htm http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sh4bk_jeff_beck_pickup.htm δεν είναι αυτό που ζήτησα, καθ' ότι ο '59 είναι Bridge Position όπως και ο jeff beck!!! Επίσης...δεν κατάλαβα αν σπλιτάρουν και οι δύο που μου έδωσε! ??? ??? ??? ??? :'( :'( :'( Ελπίζω να μην λέω βλακείες πάλι. Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Μετα απο ενα χρονο να ρωτησω και εγω κατι? ;D Εβαλα στην epiphone japan εναν seymour duncan alnico pro 2 στη γεφυρα,ομολογω πως τρελαθηκα απ τη χαρα μου,ειναι ο ηχος που ηθελα,χαμηλο output γλυκα καθαρα,και στο Overdrive εχει εναν υπεροχο δαγκωτο ηχο :) Θελω γνωμες για εναν μαγνητη στο neck...βασικα ειμαι αναμεσα στον jazz στον seth lover η παλι σε εναν alnico pro2. παιζω blues, rock ,jazz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Πάλι Alnico Pro When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Πάλι Alnico Pro γιατι οχι jazz ας πουμε? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Για κάποιο λόγο δεν μου κολλάει. Θεωρώ τον Alnico Pro II (τον οποίο έχω μόνο ακούσει αλλά δεν έχω σε κιθάρα μου) πιο κλασσικό ήχο LP, πιο round, ενώ τον Jazz (τον οποίο έχω) πιο generic και πιο edgy. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση