johnt_gr Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας! Εχω μια Epiphone Les Paul Standard και σκέφτομαι να αλλάξω τουσ μαγνήτες που είχε απο το εργοστάσιο και να πάρω καλύτερους. Τι προτείνετε? Οι Seymour Duncan Alnico Pro II λένε? Παίζω hard rock, classic rock, blues κυριως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 νομιζω αυτους φοραει και ο slash για αυτα που θες να παιζεις επισεις αξιολογο ζευγαρι ειναι απο duncan και οι jeff beck/bridge και '59/neck νομιζω ειναι πιο flexi γενηκα papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnt_gr Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 χεχε! ο slash είναι ο αγαπημενος μου. Ποσο πάνε περιπου αυτοί οι μαγνήτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 http://cgi.ebay.com/Seymour-Duncan-APH-1n-Alnico-II-Pro-SH-11-Set-Zebra_W0QQitemZ110286576369QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item110286576369&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 η τιμη ειναι για το set των 2 ε δες ποσο ειναι και τα εξοδα αποστολης και κανονησε papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 επίσης ο jazz αντί για τον '59 σε neck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 http://www.rockinger.com/index.php?lang=ENG&list=WG091 Εγω έμεινα παρα πολυ ευχαριστημένος απο αυτους. Εβαλα τους PAF την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mikko Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 εγω εχω τους Alnico σε μια Gibson SG και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσουν..πριν τουσ βαλεις δοκιμασε τους μην φας καμια ξενερα..και μην ξεχνας ο Slash εχει Gibson και εσυ Epiphone.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 εγω εχω τους Alnico σε μια Gibson SG και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσουν..πριν τουσ βαλεις δοκιμασε τους μην φας καμια ξενερα..και μην ξεχνας ο Slash εχει Gibson και εσυ Epiphone.. Καλό θα ήταν να έλεγες και γιατί δεν σου πολυαρέσουν... Θα βοηθούσες περισσότερο τον φίλο μας έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mikko Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Ναι ζητω συγνωμη...Πολυ μικρο Output και δεν βοηθανε τοσο πολυ για Solo..Αυτη ειναι η αποψη μου παντα και με τα γουστα που εχω στα αυτια μου...για αυτο σου προτεινω να τουσ ακουσεις πριν τουσ βαλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Ναι ζητω συγνωμη...Πολυ μικρο Output και δεν βοηθανε τοσο πολυ για Solo..Αυτη ειναι η αποψη μου παντα και με τα γουστα που εχω στα αυτια μου...για αυτο σου προτεινω να τουσ ακουσεις πριν τουσ βαλεις... Το είχα ψιλιαστεί οτι αυτός θα ήταν μάλλον ο λόγος... ;) Γι'αυτό και σου ζήτησα να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Πολλές φορές όταν δεν διευκρινίζουμε κάτι,όσοι διαβάζουν τα γραφόμενα μας ενδέχεται να σχηματίσουν λανθασμένες εντυπώσεις μην κατανοώντας ακριβώς γιατί δεν μας αρέσει κάτι. (...γιατί δεν έχουμε και όλοι τις ίδιες προτιμήσεις... ;)) Για πολλούς παίχτες π.χ. οι low output μαγνήτες θεωρούνται must! (...και όχι μόνο γι'αυτούς που παίζουν καθαρά.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση