kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Η διασκευή είναι πάρα πολύ ωραία, θα χόρευα αλλά έχω καφρικό προφίλ και με περιορίζει. Λονγκ λιβ δι είτις! Ignantie, η άλλη εκτέλεση δεν μου αρέσει. Η όλη ομορφιά του κομματιού είναι στο bittersweet. Αν είναι να γίνει άλλο ένα καψουροτράγουδο..........άστο. Και όπως τονίζω πάντα, that's just me.......... +1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cosmic citizen Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 always 80s rules :) hit that perfect beat everyday !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Έχεις πιάσει το σωστό feeling για το κομμάτι! Ωραίο! Δεν του αλλάζεις τα φώτα (σχεδόν) όπως οι Paradise lost, βέβαια. one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Μπράβο cosmic citizen!! Έπιασες την ατμόσφαιρα του κομματιού. Πολύ καλή προσπάθεια, γουστάρω τρελά όλα τα Percussion και τα βάθια τους είναι τέλεια. Όσο για το υπόλοιπο, θα ήθελα λίγο τα vocals πιο καλά πάνω στις νότες τους (λίγο κούρδισμα δηλ.) και την βασική μελωδία λίγο πιο "γεμάτη" και με βαθάκι και delay για να πάρει λίγο παραπάνω την ατμόσφαιρα του υπόλοιπου backing track. Λεπτομέρειες όμως, εύγε! Υγ. Στο original track αν έχει παρατηρήσει κανείς η μελωδία "φεύγει" λίγο χρονικά σε μερικά σημεία σαν να χάνει το sequencer (αν γράψανε με τέτοιο!), έχει πάντως πλάκα.. Υγ2. Κι ήθελα να το κάνω και εγώ αλλά με πρόλαβες!! ;D ;D ;D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cosmic citizen Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ για τις κρισεις/αποψεις για την προσπαθεια μου...περισσοτερα στο www.myspace.com/ooprojects hit that perfect beat everyday !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση