ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Αξιοπρεπη ξενοδοχεια (δηλ. απλα καθαρα ξενοδοχεια χωρις κατσαριδες,υγρασιες και μουχλα αυτο εννοω ;D) θα βρεις στο Bayswater Το δικό μου ήταν στο Bayswater και ήταν πάλι πανάκριβο, τραγικά μικρό + μάλλον μπιχλαδερό... >:( Ελπίζω να σταθείς πιο τυχερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Αμάν πια με την Πράγα!!! :D :D :D Εντάξει, ωραία αξιοθέατα, φτηνή μπύρα, φτηνή διαμονή, φτηνή μπύρα, καλή μουσική, φτηνή μπύρα, ωραία μπαρ, Urquell, όμορφη γέφυρα, Staropramen, αλλά υπάρχουν και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις που είναι εξίσου ενδιαφέρουσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι στο Λονδίνο έχω πάει 2 φορές, ενώ στην Πράγα καμία, οπότε η πρόταση του Μενέλαου δε με αφήνει αδιάφορο... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Ένας φίλος που πήγε πέρσυ έμεινε στην περιοχή γύρω από το Hyde Park (δεν έχω το όνομα του ξενοδοχείου αυτή τη στιγμή) και δε μου έκανε παράπονο για το αντίτιμο ή την καθαριότητα. Αλλά τα έκλεισε μέσω internet, δεν ξέρω μήπως πέτυχε καμιά προσφορά or something. Υ.Γ. Να προτείνω και ένα Βερολινάκι που είναι εγγύηση και επίσης μπορείς να τη βγάλεις φτηνά; Υ.Γ. Ρε Μενέλαε, με έχεις απελπίσει την τρέλα μου! Όλο ταξίδια είσαι... :P Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 ....... αλλά υπάρχουν και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις που είναι εξίσου ενδιαφέρουσες. Π.Χ; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Βερολινάκι +1000 για όποιον δεν έχει πάει. :) Αυτό (μαζί με Βαρκελώνη, Βουδαπέστη κλπ.) απαντά και στο ερώτημα του Vartanis. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 ΧΜ!!!! Στο Βερολίνο έχω και σπίτι να μείνω!!! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 ΧΜ!!!! Στο Βερολίνο έχω και σπίτι να μείνω!!! :) Έλα ρε Ηλία, ένα-ένα τα ξεφουρνίζεις; Ψήσου για Βερολίνο παλικάρι μου! ;D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Και το βερολίνο είναι πανέμορφο!!! Το φαγητό είναι τσάμπα, το πανάκριβο όμως είναι οι μετακινήσεις. Για Πράγα αν θέλεις πάντως μπορώ να σου δώσω οδηγίες για τα πάντα! :) Αμάν πια με την Πράγα!!! :D :D :D Εντάξει, ωραία αξιοθέατα, φτηνή μπύρα, φτηνή διαμονή, φτηνή μπύρα, καλή μουσική, φτηνή μπύρα, ωραία μπαρ, Urquell, όμορφη γέφυρα, Staropramen, αλλά υπάρχουν και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις που είναι εξίσου ενδιαφέρουσες. Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν πήγα ψημένος, μάλλον τυχαία κατέληξα εκεί. Και πραγματικά την ερωτεύτηκα!!! Ουσιαστικά δεν είχα σκεφτεί ΠΟΤΕ να πάω στην Πράγα μέχρι να κλείσω τα εισιτήρια ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 +1000 για όποιον δεν έχει πάει. :) Αυτό (μαζί με Βαρκελώνη, Βουδαπέστη κλπ.) απαντά και στο ερώτημα του Vartanis. ;) Νάτος ο άνθρωπος μου. ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση