studio54GR Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως κι εγώ βολεύτηκα.... Ο παππούς που μου είχε δώσει τον Super Six Reverbμου έδωσε μιά τετράδα ολόφρεσκα με σφραγίδα Fender USA... για 100 Ευρά καθώς επίσης αυτό για 100euro Και μια Deluxe... αλλά γι αυτήν θα ανοίξω θέμα διότι θέλω βοήθεια..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spartan Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Hi, studio54GR. Your Grand Pa have a good taste... www.schematicheaven.com/bargainbin/dynacord_echochord_super62-ecs62s.pdf & www.schematicheaven.com/bargainbin/dynacord_eminent_1.pdf schematics. Hope that helps... Spartan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 ρε συ studio...αν βρεις τι καλωδια θελει αυτο το Dynacord echocord (και απο που τα παιρνουμε) πες μου και μενα ... εχω κι εγω ενα τετοιο καπου! (σορυ, μηπως δεν κολαει στο θεμα? ειναι και sticky...) https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris_vas Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Φίλος που παιζει επαγγελματικά μπουζούκι ψάχνει να βρει μεταχειρισμένο λαμπάτο fender ενισχυτή. Δεν τον ενδιαφέρει το θέμα βάρους, θα τον έχει μόνιμα στο εκάστοτε μαγαζί, θέλει να δώσει 400-500 ευρώ. Υπάρχει περίπτωση να βρει κάτι σε αυτά τα λεφτά και αν ναι σε τι κατάσταση; Γενικά υπάρχει κάποια πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Tόσο κάνουν μόνο τα μεγάφωνα...... Τα καλώδια είναι μέσα στη συσκευασία..... Ρε σεις σορυ.... αυτό στην φωτό (που βρήκα στο νετ είναι λίγο διαφορετικό) το δικό μου είναι Eminent II Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 βλεπω ακολουθησες τη συμβουλη μου & το χτυπησες το ...εκο τρελλο αγορι! καλοπαιχτο! :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Θα το "χώσω" στο ιχ προβάδικο.... με τρεις τέσσερις κιθάρες να βαράμε. Thanks SF Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις