Προς το περιεχόμενο

Παει και η Groove Tubes..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παντως ο soul 45 ειναι φοβερο μηχανημα...

Φίλε Alter τον έχεις δοκιμάσει?

Για όλη τη σειρά Soul-O έχω διαβάσει εξαιρετικές κριτικές.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κι εγώ έχω ακούσει εξαιρετικά σχόλια. Δλδ πρέπει να τον προμηθευτούμε όσο μπορούμε γιατί έρχεται το τέλος του κόσμου ή μήπως θα τους βγάζει πια η Fender; Oμολογώ ότι θα ήθελα να την κρατήσει την εταιρία αλλά να την αφήσει σχεδόν αυτοδύναμη, με το δικό της brand name.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Κι εγώ έχω ακούσει εξαιρετικά σχόλια. Δλδ πρέπει να τον προμηθευτούμε όσο μπορούμε γιατί έρχεται το τέλος του κόσμου ή μήπως θα τους βγάζει πια η Fender; Oμολογώ ότι θα ήθελα να την κρατήσει την εταιρία αλλά να την αφήσει σχεδόν αυτοδύναμη, με το δικό της brand name.

Θα το θεωρούσα έξυπνη ιδέα να φτιάξει η Fender ένα brand που θα βγάζει μόνο τους ενισχυτές/προενισχυτές της GT (όπως για παράδειγμα το περίφημο Brick). Ο Soul-O-Single επίσης, αν και κάπως εξειδικευμένο μηχάνημα, θα έχει μικρό ανταγωνισμό στην αγορά (και πολύ mojo).  ;)

Πήγα λίγο από τη σελίδα της Groove Tubes και είπα να επισυνάψω τα announcements του Aspen και της Fender:

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

• Guru
Φίλε Alter τον έχεις δοκιμάσει?

Για όλη τη σειρά Soul-O έχω διαβάσει εξαιρετικές κριτικές

ειχα παιξει μερικα gigs με εναν soul 45 πριν χρονια. ηταν πολυ καλη λυση για λαμπατο μηχανημα: σωστα watt, φορητος, πολυ κοντα στον fender ηχο, με ζεστο ωραιο clean, και πολυ καλο breakup για blues. γενικα μου ειχε φανει πολυ προσεγμενος και ποιοτικος

Παρακαλω , παρακαλω ......για λιγο  στην διαθεση σας  , πριν φυγουν για τους μεγαλους οικους δημοπρασιων  της Ευρωπης  ,  ακουω τις προσφορες σας ...

...γηρασκω αει διδασκομενος...

ειχα παιξει μερικα gigs με εναν soul 45 πριν χρονια. ηταν πολυ καλη λυση για λαμπατο μηχανημα: σωστα watt, φορητος, πολυ κοντα στον fender ηχο, με ζεστο ωραιο clean, και πολυ καλο breakup για blues. γενικα μου ειχε φανει πολυ προσεγμενος και ποιοτικος

Πολύ ωραία! Κι'απ'ότι ακούω οι GT ακούνε πολύ καλά στα πετάλια, ε?

Αντιγραφες Fender ηταν παιδια οποτε κομματακι χλωμο βλεπω να τους συνεχισει η Fender μια και δοξα τω γιαραμπι ;D βγαζει ηδη τονους απο θαυμασιους ενισχυτες. ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αντιγραφες Fender ηταν παιδια οποτε κομματακι χλωμο βλεπω να τους συνεχισει η Fender μια και δοξα τω γιαραμπι ;D βγαζει ηδη τονους απο θαυμασιους ενισχυτες. ;)

Ο Soul-O-Single και οι προενισχυτές, ποιων Fender αντίγραφα είναι?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου