nanni Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 εγω εχω το nt1-a οποτε αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 NT1 και από εμένα Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dijo Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 nt-1 μιας και γλυτώνεις και τις αγορές αντικραδασμικής βάσης, pop-filter (απαραίτητο για τα πυκνωτικά) και καλώδιο μιας και όλα περιλαμβάνονται στην συσκευασια. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Καλησπέρα! (επιτέλους το site είναι on :) ) Το καλοκαίρι που θα επιστρέψουμε (με το καλό) από τις φοιτητουπόλεις στη φανταστική επαρχία (άντε να φεύγουμε από το χάος της Αθήνας) λέμε να διαμορφώσουμε λίγο το υπόγειο του μπασσίστα μας. Από εξοπλισμό έχουμε σχεδόν τα πάντα, λείπει όμως το μικροφωνάκι. Δεν θέλουμε τίποτα τρελό, αρκεί να κάνει τη δουλειά του χωρίς παρατράγουδα, δηλαδή ψάχνουμε ένα τίμιο μικρόφωνο σε όσο πιο χαμηλή τιμή γίνεται. Υπάρχει κάποια πρόταση ή το ΝΤ-1 είναι μονόδρομος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Καλησπέρα! (επιτέλους το site είναι on :) ) Το καλοκαίρι που θα επιστρέψουμε (με το καλό) από τις φοιτητουπόλεις στη φανταστική επαρχία (άντε να φεύγουμε από το χάος της Αθήνας) λέμε να διαμορφώσουμε λίγο το υπόγειο του μπασσίστα μας. Από εξοπλισμό έχουμε σχεδόν τα πάντα, λείπει όμως το μικροφωνάκι. Δεν θέλουμε τίποτα τρελό, αρκεί να κάνει τη δουλειά του χωρίς παρατράγουδα, δηλαδή ψάχνουμε ένα τίμιο μικρόφωνο σε όσο πιο χαμηλή τιμή γίνεται. Υπάρχει κάποια πρόταση ή το ΝΤ-1 είναι μονόδρομος; Shure sm7b ;D Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Την τιμή την κατάλαβα από το emoticon ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
profchaos Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 το ΝΤ-1 που ακριβώς θα το βρούμε για αγορά; το θέλω για ηχογράφηση πιάνου και φωνής..(αντρικής) δεν πάω για επαγγελματική χρήση προς το παρών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
profchaos Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 κατι ακόμη μιας και διαβάζω και μου δημιουργούνται νέες απορίες ;) Κοντά στα 100 ευρώ βρήκα το AKG Perception 120 χωρίς USB είναι ασχημό σε σύγκριση με το NT1 ; απο άποψη τιμής απόδοσης πάντα. Επαναλαμβάνω οτι τώρα ξεκινάω με το όλο θέμα και δεν θέλω να δώσω λεφτά για διαφορές που τουλάχιστον ακόμη δεν θα μου είναι αντιληπτές.Επίσης θα μου χρειαστεί η σύνδεση USB στο μικρόφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marios Paradisis Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 NT-1 ψηφίζω κι εγώ. Το έχω εδώ και μερικούς μήνες (απο thomann.de) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή ποιότητα αλλά χρειάζεται αρκετή προσοχή στο περιβάλλον ηχογράφησης καθώς επηρεάζει πολύ τον ήχο, όπως στα περισσότερα condensers βεβαια. www.youtube.com/user/MariosParadisis www.neocymatics.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
glglgl Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έχω το κινέζικο SE 2200 το οποίο είναι αρκετά καλό και έιμαι πολύ ευχαριστημενος με την απόκριση του, όχι όμως με την κατασκευή του. Η αράχνη του του, η βάση του δλδ, δεν κάθεται με τπτ. Το είχα συγκρίνει σε σπικάζ με το ROde NT1 ενός φίλου, κ το SE μ αρεσε περισσότερο, γιατί έβγαζε περισσότερο τσαρχαλητό, έδινε περισσότερο χαρακτήρα, αλλα ήταν πιο θορυβώδες και το Rode τόνιζε καλύτερα βαθιές αντρικές φωνές. Στο ραδιόφωνο που δουλέυω έχουν το AKG C3000 και νταξ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Για γυναικίες φωνές δεν μ αρέσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση