brain_g Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=6n4YtHerbSk&feature=related ολοι οι αταλαντοι μαζεμενοι!!!! μην το δειτε λεω... μην το δειτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrismes Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 αυτα ειναι κυριοι !!!!!!! αυτο ειναι η μουσικη !!!!! το JAM ! κι εγω ψαχνω στην πολη μου κανα κιθαριστα για τζαμ αλλα δεν με παιζουνε ........ :'( κι ετσι παιζω με τον κομπιουτερα .....τι να κανουμε ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Αφου ειδα και τον Albert με κουστουμι , παπιγιον και .....φραμπαλαδες , τωρα μπορω να αναπαυθω ησυχος ....... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Το μόνο καλύτερο απ' αυτό το βίντεο, που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή είναι το σεξ, κι αν ήταν και ο Stevie Ray Vaughan μαζί τους θα είχαμε τουλάχιστον ισοπαλία... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
muddygiorgos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 μην το δειτε λεει το παλικαρι...χαλια ειναι το ειδα κι εγω... :P 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lunar Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 ALBERT COLLINS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ttp://www.myspace.com/trioaynan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Το συγκεκριμένο κλιπάκι έχει τόση σχέση με τα blues όση σχέση έχουν τα all-star games με το πραγματικό basket........ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
macron Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Το συγκεκριμένο κλιπάκι έχει τόση σχέση με τα blues όση σχέση έχουν τα all-star games με το πραγματικό basket........ Χα ,χα , εύστοχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 πολυ καλο! αλλα δεν "κλεβεται" το ατιμο. το σωζω και δεν παιζει ως flv >:( wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Να σας πω μια ιστορία με τον Albert Collins. Κάποτε είχε έρθει Ελλάδα (αν θυμάμαι καλά 83-84 εκεί γύρω) και έπαιζε στα "Αστέρια" (είχε έρθει εάν δεν λάνω λάθος με την Koko Taylor και ήμουν εκεί...). O Collins είχε ένα βίτσιο να παίζει με μακρύ καλώδιο κιθάρας και κάποια στιγμή-πάνω στα σολίδια ξεκίναγε και πέρναγε μέσα από τους θεατές και βγήκε έξω από τα "Αστέρια". Μετά από 2 μέρες ανέβηκε Θεσσαλονίκη και έπαιζε στην έκθεση (εκεί που σήμερα γίνεται το φεστιβάλ). Μόνο που στη Σαλόνικα γίναν λίγα επεισόδια και έξω από το θέατρο μαζεύτηκε αστυνομία. Ο Collins λοιπόν ξεκινάει να παίζει και πάλι κάποια στιγμή πέρνει τη κιθάρα, περνάει το κοινό και βγαίνει στην εξώπορτα του Παλαί....ο αρχιφύλακας τον βλέπει και φωνάζει "πιάστε τον αυτός είναι που τους ξεσηκώνει"!!!!!! Και έγινε το απόλυτο γλέντι. Εδώ δεν ήμουν μπροστά αλλά μου το είπαν άλλοι που ήταν. Αυτές ήταν εποχές! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση