menelaos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 τις ανεβαζεις και στο πεζοδρομιο να τις δεσεις σε καμια κολωνα (κατα τη γνωμη μου απαραδεκτη συνηθεια για τους μοτοσυκλετιστες αλλα παραμενει συνηθεια) οποτε λυνεται και το θεμα του παρκαρισματος.. ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) και πού να βρεις καμιά ράμπα για ανάπηρους, εκεί να δεις παρκάρισμα ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Φίλε μου όσον αφορά στο δίπλωμα ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο http://www.off-road.gr/article403.html. Πιστεύω πως θα σε καλύψει ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Γνωρίζει κανείς τι δίπλωμα χρείαζεται για γουρούνα? Απ'όσο ψάχτηκα όλοι λένε αυτοκινήτου, αλλά το θέμα είναι τι δέχεται η τροχαία.. έχω νοικιάσει σε νησιά κατα καιρούς και μου ζήτησαν δίπλωμα αυτοκινήτου για τις μεγάλες γουρούνες ή δίπλωμα μηχανής για τις μικρές (εως 125 κυβικά νομίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση