Προς το περιεχόμενο

EMU 0404 : "The Review" ( Fotos - Clips - etc. )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με κανετε και ντρεπομαι... :-* ;)

απλα ο καθενας "βγαζει" το δικο του blues , με το προσωπικο του στυλ.

στην ηλεκτρικη ΔΕΝ το χω καταφερει ακομα.

κατα βαθος ειμαι "κλασσικος". ;D

ερχονται και αλλα 2 τουλαχιστον "κλασσικα" κομματακια :)

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σπύρο σου έχω πει ότι παίζεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ;

(άκουσα το κομμάτι με την κλασσική και έπαθα πλάκα...)

Θα συμφωνησω απολυτα !!! Μια χαρα ακουγεται η ηχογραφηση στα αυτια μου . Φαινεται καλη επιλογη η Emu .  :)

οτι πειτε κυριοι. αφου σας ευχαριστησω παλι , σας παραθετω και ενα αφιερωμενο φολκλορικο-ερωτυλο βαλσακι... ;D ;D

υ.γ. 1: ακουγεται πολυ η μυτη μου καθοτι ειμαι αρκετα κρυωμενος. σορρυ...να φανταστειτε οτι ειχα το pop filter στην ευθεια μυτη-μικροφωνο...

υ.γ. 2 : ερχεται και μια fingerstyle εκδοχη του "when the smoke is going down" - (scorpions) , που σκαρωσα σημερις :P με την guild gad-50

Mesa/Boogie & Strato

Σπύρο σου έχω πει ότι παίζεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ;

(άκουσα το κομμάτι με την κλασσική και έπαθα πλάκα...)

+1

Μπράβο δάσκαλε!  :)

Μεγειά ο εξοπλισμός και καλές δημιουργίες!  :)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Μπράβο Σπύρο και πάλι! Πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο!

Ερώτηση: Έχεις βάλει room reverb ή απλά το πυκνωτικό έχει "πιάσει" την αντίχηση του μπεμπέ δωματίου; Το ρωτάω αυτό γιατί θα προσωπικά θα προτιμούσα έναν πιο "in-your-face" ήχο...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

ιδου το επομενο κλιπακι , με ακουστικη fingerstyle στο γνωστο τραγουδι που ανεφερα παραπανω.

ηλια  ;D , εβαλα room reverb μπας και ξεγελασω το αυτι μου , ωστε να μην ακουει το hiss του αδειου δωματιου , μαζι με τον αποηχο πιατων-tv-ομιλιων κλπ απο το υπολοιπο σπιτι....(τα κακα του home recording...)

στο κατωθεν mp3 δεν εχω βαλει τιποτα. εδωσα ομως λιγο gain παραπανω στο mic και ετσι πιανει περισσοτερο αρκετα ανεπιθυμητα ηχητικα κυματα... ::)

Mesa/Boogie & Strato

Πάρτο πίσω λίγο πειραγμένο...:)

EDIT: τώρα που το ξανακούω...ίσως να σκλήρυνα λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε τα πρίμα...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Ευχαριστούμε πολύ για τα κομμάτια που ανέβασες. Πρέπει να πω πως είσαι πάρα πολύ εκφραστικός και ευαίσθητος στο παίξιμο σου, μοιάζει να ξεχυλίζει από συναισθημα κάθε μια από αυτές τις ηχογραφήσεις.

Επίσης η κάρτα με εκπλήσει ευχάριστα.Δεν περίμενα τόσο καλή ποιότητα και τόσο καλούς προενισχυτές. Μάλλον θα την αγοράσω τελικά.

Και πάλι συγχαρητήρια για το παίξιμό σου!

Γιώργος

λοιπον ,

δοκιμαζω την εκδοση sonar που συμπεριλαμβανεται στο πακετο της καρτας.

εχω μερικες ερωτησεις....

• τι ειναι το 'buffer" και που ειναι καλυτερα να το ρυθμιζω στο μενου options?
  • οταν τελειωσει η ηχογραφηση - μιξη κλπ τι διαδικασια ακολουθειτε , για save-backup-pc health κλπ? σωζετε το project σε εξωτερικο σκληρο δισκο? το σβηνετε απο το laptop? κανετε αμεσως ανασυγκροτηση?

• συμβουλες ηχογραφησης σε λαπτοπ , ωστε να μην το "φορτωνουμε" πολυ? (μιλαμε για μικρα κομματια σε αριθμο tracks - το πολυ 6-
  • αλλες προτασεις-συμβουλες?

ηλια , μ αρεσει αυτο το αποτελεσμα. βεβαια "ξυριζουν" λιγο τα πριμα στα δικα μου αυτια 8)

γιωργο , thanx για τα σχολια. οσο για την καρτα , παρατηρησα οτι υπαρχει τελικα αυτο το παραξενο "tsik-tsik" στο ενα ακουστικο , οταν χρησιμοποιω τον διακοπτη "mono" στο direct monitoring.

επισης τα 2 ποτενσιομετρα-gain των προενισχυτων , ειδα οτι κανουν καλη δουλεια. επισης βοηθανε ΠΑΡΑ πολυ τα leds που υπαρχουν ανα καναλι εισοδου.

θα επανελθω συντομα.. :P

Mesa/Boogie & Strato

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου