elavd Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό software (αν είναι και freeware ακόμη καλύτερα) για transcription; Θέλω να μπορώ να επιβραδύνω το κομμάτι, χωρίς προφανώς να αλλάζει το pitch, και αν είναι δυνατόν να έχει βοήθημα για pitch recognition. Ένα πρόγραμμα που έχω ακούσει είναι το Transcribe, αλλά δεν είναι δωρεάν. Έχετε κάποιο άλλο υπόψιν σας; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Απ'όσο θυμάμαι είχα δει ένα σχετικό add-on για το Winamp. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πως το έλεγαν :-[ Κοίταξε πάντως και σε τέτοιο software, plugins δηλαδή για Winamp και Media Player. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
@fotis Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Υπαρχει αυτο εδω για το winamp http://www.winamp.com/plugins/details/21827. To καλυτερο για μενα ειναι το transcribe εχει πολυ καλο αλγοριθμο που δεν σου αλλοιωνει το κομματι οταν το κανεις stretch. Επισης ενα αλλο πολυ καλο ειναι το amazing slowdowner που και αυτο, οπως το transcribe δεν ειναι free αλλα τα βρισκεις σπασμενα. Αν εχεις torrent downloader κανε ενα search στο torrentz.com. Αντε και καλα transcriptions! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Όντως πολύ καλό το "Slow Down" plugin του Winamp ;) Ευχαριστώ!!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό. Φαίνεται πιο ευέλικτο. http://www.surina.net/pacemaker/ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Το pacemaker είναι πιο καλό από το amazing slow down. Πιο σταθερό και δεν τρώει κωλύματα . P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό software (αν είναι και freeware ακόμη καλύτερα) για transcription; Θέλω να μπορώ να επιβραδύνω το κομμάτι, χωρίς προφανώς να αλλάζει το pitch, και αν είναι δυνατόν να έχει βοήθημα για pitch recognition. Ένα πρόγραμμα που έχω ακούσει είναι το Transcribe, αλλά δεν είναι δωρεάν. Έχετε κάποιο άλλο υπόψιν σας; audacity δοκιμασες? My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση